Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝόμιμες οι εργασίες στο Porto Carras Grand Resort υποστηρίζει η Τεχνική Ολυμπιακή

Νόμιμες οι εργασίες στο Porto Carras Grand Resort υποστηρίζει η Τεχνική Ολυμπιακή

Ανακριβή και δυσφημιστικά χαρακτηρίζει τα όσα δημοσιεύτηκαν στον ελληνικό Τύπο η διοίκηση του Ομίλου της Τεχνικής Ολυμπιακής, ιδιοκτήτριας εταιρίας του Porto Carras Grand Resort, υποστηρίζοντας ότι όλες οι εργασίες που […]

Ανακριβή και δυσφημιστικά χαρακτηρίζει τα όσα δημοσιεύτηκαν στον ελληνικό Τύπο η διοίκηση του Ομίλου της Τεχνικής Ολυμπιακής<...>, ιδιοκτήτριας εταιρίας του Porto Carras Grand Resort, υποστηρίζοντας ότι όλες οι εργασίες που έγιναν και γίνονται στο ξενοδοχειακό συγκρότημα το οποίο φιλοξενεί τις εργασίες της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ είναι νόμιμες.

Η Τεχνική Ολυμπιακή με επίσημη ανακοίνωσή της τονίζει ότι έχει καταθέσει 11 φακέλους με όλα τα δικαιολογητικά με σύννομες διαδικασίες, για την έκδοση των πολεοδομικών αδειών.

“Κανένα αυθαίρετο κτίσμα δεν υπάρχει στο Porto Carras Grand Resort, και όλα τα σχετικά δημοσιεύματα είναι, ανακριβή και το μόνο που επιφέρουν είναι να δυσφημούν τη χώρα μας στο εξωτερικό, ειδικά την περίοδο που φιλοξενεί το μεγαλύτερο γεγονός της Ελληνικής Προεδρίας”, επισημαίνει η εταιρία.

Επιπλέον, αναφέρει ότι “μόνο ένα μικρό μέρος των έργων πραγματοποιήθηκε για τις ανάγκες της Συνόδου Κορυφής, ενώ το υπόλοιπο είναι τμήμα του επενδυτικού προγράμματος της εταιρίας ύψους 450 εκατ. ευρώ, που σκοπό έχει την αναγέννηση του Porto Carras Grand Resort και του τουρισμού στη Χαλκιδική”.

“Οι συμφωνίες με την ελληνική Πολιτεία τηρήθηκαν στο ακέραιο και τα έργα παραδόθηκαν με βάση τα χρονοδιαγράμματα που είχαν καθοριστεί”, καταλήγει.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024