Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήO διεθνής chef Gordon Ramsay διέμεινε σε ξενοδοχείο της Caldera Collection στη Σαντορίνη
Ξενοδοχεία

O διεθνής chef Gordon Ramsay διέμεινε σε ξενοδοχείο της Caldera Collection στη Σαντορίνη

Ο διάσημος chef απόλαυσε τη διαμονή του στο De Sol Spa Hotel της Caldera Collection, στα Φηρά.

Στη Σαντορίνη για επαγγελματικούς λόγους και συγκεκριμένα για γυρίσματα για τη δημοφιλέστατη διεθνώς εκπομπή μαγειρικής του, “Gordon, Gino and Fred: Road Trip” βρέθηκε για δύο μέρες (5 και 6 Μαΐου) ο πολύ γνωστός σε όλο τον κόσμο και διακεκριμένος chef Gordon Ramsay, ο οποίος έμεινε στο ξενοδοχείο De Sol Spa Hotel του ομίλου Caldera Collection, της οικογένειας Πατηνιώτη.

Λειτουργώντας όλο το χρόνο, το De Sol Hotel & Spa, πολύ κοντά στα Φηρά, διαθέτει 38 πολυτελή δωμάτια και 7 αποκλειστικές σουίτες με ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα. Το ξενοδοχείο προσφέρει θέα στην ανατολική πλευρά του νησιού, το γραφικό χωριό του Πύργου και τους παραδοσιακούς αμπελώνες. Διαθέτει Spa, εστιατόριο με μεσογειακή κουζίνα, pool bar, σύγχρονες συνεδριακές εγκαταστάσεις, αλλα και παιδική χαρά.

Ο διάσημος chef απόλαυσε τη διαμονή του και τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες της Caldera Collection όπως ανέφερε στους ιδιοκτήτες της, ενώ για το φετινό καλοκαίρι ευχήθηκε όλος ο κόσμος να καταφέρει να κάνει τις διακοπές που ονειρεύεται με ασφάλεια, αλλά και νέες γευστικές εμπειρίες.

Ο Gordon Ramsay συνεχίζει τα γυρίσματα της εκπομπής του σε Μύκονο και Αθήνα (Καλλιμάρμαρο, Βαρβάκειο Αγορά, Πλάκα και Μοναστηράκι).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024