Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΟ Γιώργος Μπαχτής (ΝJV Athens Plaza) κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο διαγωνισμό Global Chefs Challenge
Γαστρονομία

Ο Γιώργος Μπαχτής (ΝJV Athens Plaza) κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο διαγωνισμό Global Chefs Challenge

Ο κ. Γιώργος Μπαχτής, εκπροσωπώντας το NJV Athens Plaza, βραβεύτηκε με το Χρυσό Μετάλλιο στο διαγωνισμό Global Chefs Challenge, στα πλαίσια της HORECA.

Εκπροσωπώντας το NJV Athens Plaza, ο κ. Γιώργος Μπαχτής, βραβεύτηκε με το Χρυσό Μετάλλιο κερδίζοντας την πρώτη θέση στο διαγωνισμό Global Chefs Challenge. O νεαρός ζαχαροπλάστης ετοίμασε γλυκό με θέμα το φιστίκι Αιγίνης, το οποίο ήταν εμπνευσμένο από την νέα μοντέρνα ελληνική ζαχαροπλαστική, ενώ το όνομα αυτού ήταν “Ταξίδι στην χώρα του φιστικιού”.

Ο διαγωνισμός Global Chefs Challenge που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της HO.RE.CA 2013, αποτελεί τον προκριματικό διαγωνισμό, του οποίου οι τελικοί θα διεξαχθούν στο παγκόσμιο συνέδριο της WACS στη Νορβηγία το 2014.

Κριτές του διαγωνισμού ήταν διεθνείς προσωπικότητες αρχιμαγείρων απ’όλον τον κόσμο, όπως ο Koklic Srecko από την Σλοβενία και ο Domenico Maggi από την Ιταλία, οι οποίοι είναι παράλληλα και διεθνείς κριτές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων (WACS).

Ο κ. Μπαχτής ανήκει στην ομάδα του Executive Chef Patissier κ. Τάσου Ζησόπουλου του ξενοδοχείου  NJV Athens Plaza, που δημιουργεί και προτείνει γεύσεις που αντιπροσωπεύουν την τελευταία λέξη της σύγχρονης γαστρονομίας στα μενού του ξενοδοχείου, του εστιατορίου “The Parliament”, αλλά και του Cafe “Plaza Lounge”.

Στο πλαίσιο της HO.RE.CA, που διήρκεσε μεταξύ 8 και 11 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo, πραγματοποιήθηκαν παράλληλες καινοτόμες θεματικές εκδηλώσεις όπως διαγωνισμοί μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024