Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ ισραηλινός ξενοδοχειακός όμιλος Fattal εξαγόρασε το ξενοδοχείο Lindian Village
Ξενοδοχεία

Ο ισραηλινός ξενοδοχειακός όμιλος Fattal εξαγόρασε το ξενοδοχείο Lindian Village

Το Lindian Village, με συνολικά 146 δωμάτια, ανακαινίστηκε πλήρως το 2004 και βρίσκεται κοντά στην παραλία της Λάρδου.

Ολοκληρώθηκε η αγοραπωλησία του 5στερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος Lindian Village στην παραλία της Λάρδου στη Ρόδο, συμφερόντων της οικογένειας Σβυριάδη στον ισραηλινό ξενοδοχειακό όμιλο Fattal, που αναλαμβάνει τη λειτουργία του, εκτός απροόπτου, από τον επόμενο μήνα, όπως αναφέρει η εφημερίδα “δημοκρατική” της Ρόδου.

Το Lindian Village, με συνολικά 146 δωμάτια, ανακαινίστηκε πλήρως το 2004 και βρίσκεται κοντά στην παραλία της Λάρδου. Διαθέτει ιδιωτική παραλία και συγκρότημα από πισίνες, πολυτελές σπα και γυμναστήριο και 5 γκουρμέ εστιατόρια.

Σημειώνεται ότι ο ισραηλινός όμιλος έχει περιλάβει στις προτεραιότητές του την Ελλάδα, καθώς ανακηρύχθηκε πλειοδότης στον διαγωνισμό για την μίσθωση του ξενοδοχείου Esperia, στην οδό Σταδίου στην Αθήνα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει αγοράσει, από τράπεζα, το ξενοδοχείο Mistral, στη Ρόδο.

Το Fattal Hotel Chain είναι ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός όμιλος στο Ισραήλ, με 39 ξενοδοχεία και 16.700 δωμάτια υπό τη διεύθυνση του. Τα ξενοδοχεία βρίσκονται σε όλο το Ισραήλ, σε όλους τους σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς, Τελ Αβίβ, Ιερουσαλήμ, Τιβεριάδα, Νεκρά Θάλασσα και Eilat. Η αλυσίδα κατέχει επίσης και διαχειρίζεται 150 ξενοδοχεία, με την επωνυμία Leonardo, στην Ευρώπη.

Το 2007 τα ξενοδοχεία Fattal επέκτειναν τη λειτουργία της στην Ευρώπη, όταν άνοιξε το πρώτο της ξενοδοχείο, στο Βερολίνο της Γερμανίας. Έκτοτε, η αλυσίδα ξενοδοχείων επέκτεινε τη δραστηριότητά της σε άλλα μέρη της Γερμανίας και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Ελβετία, η Αυστρία, το Βέλγιο και η Ουγγαρία. Σήμερα τα ξενοδοχεία της αλυσίδας στο Ισραήλ περιλαμβάνουν 24 από τα εμπορικά σήματα Leonardo, καθώς και από τα εμπορικά σήματα Herods, U Hotels, Hotel Rothschild 22 και NYX Hotels. Το 2013 τα ξενοδοχεία Fattal απέκτησαν τον όμιλο Queens Moat Houses Holding GmbH, προσθέτοντας στη διοίκηση του άλλα 20 ξενοδοχεία στη Γερμανία. Σήμερα, το ευρωπαϊκό τμήμα της Fattal, διαχειρίζεται 150 ξενοδοχεία σε όλη την Ευρώπη, 45 από τα οποία βρίσκονται στη Γερμανία και αναμένεται να επεκτείνει τις δραστηριότητές τους και σε άλλους προορισμούς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024