Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ Κώστας Μπιμπλής νέος γενικός διευθυντής στο Αngsana Corfu Resort & Spa
Ξενοδοχεία

Ο Κώστας Μπιμπλής νέος γενικός διευθυντής στο Αngsana Corfu Resort & Spa

O κ. Μπιμπλής διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο, έχοντας διατελέσει, μεταξύ άλλων, Area General Manager της Domes Resorts, General Manager του Domes Miramare Corfu, General Manager του Domes Νoruz Chania, Hotel Manager του Βill & Coo Suites Coast, καθώς και σε επιτελικές θέσεις στο The Met Hotel και το Hyatt Regency Thessaloniki.


Το 5* Angsana Corfu Resort & Spa στην Κέρκυρα, – το πρώτο property της Banyan Tree επί ευρωπαϊκού εδάφους- καλωσορίζει στην ομάδα του τον κ. Κώστα Μπιμπλή, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του γενικού διευθυντή.

O κ. Μπιμπλής διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο, έχοντας διατελέσει, μεταξύ άλλων, Area General Manager της Domes Resorts, General Manager του Domes Miramare Corfu, General Manager του Domes Νoruz Chania, Hotel Manager του Βill & Coo Suites Coast, καθώς και σε επιτελικές θέσεις στο The Met Hotel και το Hyatt Regency Thessaloniki. Διαθέτοντας Bachelor’s Degree από το Institute of Hotel Management στη Θεσσαλονίκη, International Diploma in Travel and Tourism από το Cambridge Education Group και Hotel Real Estate & Asset Management Certificate από το eCornell University, o κ. Μπιμπλής έχει διαγράψει μια επιτυχημένη 20ετή πορεία στον χώρο του τουρισμού. Διακρίνεται για εξαιρετικά αποτελέσματα στη βελτίωση της επιχειρηματικής απόδοσης, τη διαχείριση budget και revenue, καθώς και την αύξηση των επιπέδων ικανοποίησης πελατών εφαρμόζοντας νέες διαδικασίες παροχής high-end services.

Η διοικητική ομάδα του Angsana Corfu Resort & Spa, υποδεχόμενη τον κ. Μπιμπλή, συνεχίζει να εστιάζει στην υλοποίηση του μεσοπρόθεσμου και μακροπρόθεσμου στρατηγικού της πλάνου, με σκοπό την ενίσχυση της εδραίωσης του resort ως τον κορυφαίο προορισμό προσωποποιημένης φιλοξενίας και ευεξίας στον νησί των Φαιάκων και όχι μόνο. Η διεύρυνση των επιπέδων πληρότητας του ξενοδοχείου, η ενίσχυση της επίδοσης των επιμέρους τμημάτων και η δημιουργία πρόσθετων revenue lines βρίσκονται, μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο του σχεδιασμού, του resort.

Ο κ. Μπιπλής δήλωσε σχετικά: “Η θέση του γενικού διευθυντή στο Angsana Corfu Resort & Spa, του πρώτου resort της Banyan Tree Hotels & Resorts στην Ευρώπη, αποτελεί ξεχωριστή τιμή για εμένα. Σκοπός μας παραμένει η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, συνδυάζοντας με ιδανικό τρόπο τις ασιατικές καταβολές του brand με την ελληνική φιλοξενία και την κομψότητα που αποπνέει το νησί της Κέρκυρας, χαρακτηριστικά που έχουν αναδείξει το resort σε ένα μοναδικό μεσογειακό καταφύγιο”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024