Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΟ Όμιλος Airotel ξεκινά συνεργασία με τη Mikenopa
Εγκατάσταση ασύρματου Internet στο ξενοδοχείο Alexandros

Ο Όμιλος Airotel ξεκινά συνεργασία με τη Mikenopa

Η εταιρεία Mikenopa αναβάθμισε το υπάρχον σύστημα Wi-Fi σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου Alexandros του Ομίλου Airotel – δωμάτια, αίθουσες συνεδρίων, κοινόχρηστους χώρους.

Ο Όμιλος Airotel εγκαινίασε τη συνεργασία του με την εταιρεία Mikenopa Hellas, για την εγκατάσταση ασύρματου Internet στο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων Alexandros, στο κέντρο της Αθήνας. Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της Mikenopa αναβάθμισε το υπάρχον σύστημα Wi-Fi σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου – δωμάτια, αίθουσες συνεδρίων, κοινόχρηστους χώρους, έτσι ώστε οι ένοικοι, αλλά και οι επισκέπτες να σερφάρουν στο Internet γρήγορα και χωρίς προβλήματα. Το ξενοδοχείο Alexandros βρίσκεται σε στρατηγική θέση κοντά σε καταστήματα, εστιατόρια και μετρό, προσφέροντας εύκολη μετακίνηση και πολλές επιλογές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Ο κ. Pavel Pohl, Country Director της Mikenopa Hellas, δήλωσε: “Στις μέρες μας, με την ολοένα αυξανόμενη χρήση των  smart phones και tablets, είναι ζωτικής σημασίας για τα ξενοδοχεία να παρέχουν υψηλής ποιότητας Internet και τεχνική υποστήριξη στους πελάτες και τους υπαλλήλους τους”.

Ο κ. Ευγένιος Βασιλικός, γενικός διευθυντής του ομίλου Airotel, ανέφερε τα εξής: “Εμπιστευτήκαμε τη Mikenopa έτσι ώστε να τελειοποιήσουμε το σύστημα ασύρματου Internet και να παρέχουμε 24ωρη/7ημερη τεχνική υποστήριξη στους πελάτες μας”.

Η εταιρεία Mikenopa ειδικεύεται στην παροχή τεχνολογιών υψηλών προδιαγραφών και υπηρεσιών Πληροφορικής για πολυτελή ξενοδοχεία και συνεδριακά κέντρα. Όλες οι προσφερόμενες τεχνολογικές λύσεις είναι σχεδιασμένες για να επιφέρουν επιπλέον εισοδήματα στα ξενοδοχεία, καθώς επίσης και σημαντική μείωση του λειτουργικού κόστους. Με πελατολόγιο μεγαλύτερο από 100 ξενοδοχεία, η Mikenopa έχει εξασφαλίσει μια σημαντική θέση στην Κεντρική Ευρώπη και σταδιακά επεκτείνεται σε νέες αγορές όπως η Ελλάδα και η Ρωσία.

Η εταιρεία Mikenopa Hellas ΕΠΕ συνεργάζεται με πολλά γνωστά ξενοδοχεία στην Ελλάδα, π.χ. Athenaeum InterContinental, Hilton Athens, την αλυσίδα Aldemar Resorts & Spa, Titania, St. George Lycabettus, Pentelikon Hotel & Suites, Porto Carras, Golden Age, Pilot Beach κ.ά. Η εταιρεία είναι επίσης μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Ο κύριος στόχος της Mikenopa Hellas είναι η παροχή σύνθετων συνεδριακών υπηρεσιών και υπηρεσιών Πληροφορικής για τα ξενοδοχεία και τους πελάτες αυτών σε όλο το επιχειρησιακό φάσμα τους: από την παροχή επιχειρηματικών και τεχνικών συμβουλών, την καθημερινή εγκατάσταση και λειτουργία των συστημάτων για συνέδρια και εκδηλώσεις, μέχρι τη συντήρηση συστήματος και την 24/7/365 τηλεφωνική υποστήριξη πελατών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024