Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ Όμιλος Anantara ανακοινώνει το πρώτο του ξενοδοχείο στην Ευρώπη
Ξενοδοχία

Ο Όμιλος Anantara ανακοινώνει το πρώτο του ξενοδοχείο στην Ευρώπη

Το Anantara Vilamoura Algarve Resort στην Πορτογαλία αποτελεί το πρωτο ξενοδοχείο του ασιατικού Ομίλου Ananatra στην Ευρώπη, το οποίο πρόκειται να εγκαινιαστεί την άνοιξη του 2017.

Ο ασιατικός Όμιλος Anantara Hotels, Resorts & Spas, ένας από τους κορυφαίους δημιουργούς πολυτελών ξενοδοχείων, θερέτρων και spa, ανακοινώνει το πρώτο “άνοιγμά” του στην Ευρώπη. Το Anantara Vilamoura Algarve Resort θα συμπεριλαμβάνεται στην πολυτελή λίστα του ομίλου από τον Απρίλιο του 2017.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Algarve στη νότια Πορτογαλία, μόλις 15 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο του Faro. Το υπάρχον 280 δωματίων κτίριο λειτουργεί σήμερα υπό το όνομα “Tivoli Victoria” και προσφέρει εκπληκτική θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό, με το γήπεδο γκολφ “Oceanico” να έχει σχεδιαστεί από τον Arnold Palmer. Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στον ωκεανό, στις μαρίνες και τις παραλίες του Algarve.

Πριν από τα εγκαίνια την ερχόμενη άνοιξη, σε κάποια μέρη του θέρετρου θα γίνει μικρή ανακαίνιση, συμπεριλαμβανομένου του κύριου λόμπι, του γυμναστηρίου και κάποιων πρόσθετων εγκαταστάσεων για παιδιά.

Θα προστεθεί επίσης μια νέα πολυτελής κατηγορία δωματίων με την ονομασία “Family Suite”, έως και τεσσάρων ατόμων. Για κοινές διακοπές με την οικογένεια και φίλους, τα περισσότερα δωμάτια θα επικοινωνούν μεταξύ τους. Στον τελευταίο όροφο, η σουίτα Two-Bedroom Anantara Suite θα διαθέτει τεράστια βεράντα με ιδιωτική τραπεζαρία και δικό της τζακούζι, καθώς επίσης και χώρο για ηλιοθεραπεία.

Το σπα θα μετονομαστεί σε Anantara Spa. Οι επιπλέον παροχές περιλαμβάνουν παραδοσιακό τουρκικό χαμάμ. Για να συμπληρωθεί η εμπειρία του σπα, οι επισκέπτες θα μπορούν να περιλαμβάνουν γιόγκα και τάι-τσι. Το σύγχρονο γυμναστήριο, με εξειδιεκέυμένο personal trainer, επιτρέπει στους πελάτες να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση όσο βρίσκονται σε διακοπές.

Το Anantara Vilamoura θα προσφέρει χώρους για όλους τους τύπους εκδηλώσεων – από γάμους μέχρι παρουσιάσεις νέων προϊόντων και από μικρά δείπνα μέχρι συνέδρια μεγάλης κλίμακας. Το αυτόνομο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου έχει την ικανότητα να φιλοξενήσει μέχρι 800 άτομα σε οκτώ αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, οι περισσότερες με φυσικό φως.

Ο Dillip Rajakarier, διευθύνων σύμβουλος των Minor Hotels, συνεργάτη του Ομίλου Anantara, δήλώσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι για την ανακοίνωση της πρώτης μας ιδιοκτησίας Anantara στην Ευρώπη, ένα πραγματικό ορόσημο για τον όμιλο. Από την πρόσφατη επέκτασή μας στην Ευρώπη και τη Νότια Αμερική με την εξαγορά του Ομίλου Tivoli Hotels & Resorts, η στρατηγική μας είναι να φέρουμε τα υπάρχοντα εμπορικά μας σήματα σε αυτές τις νέες περιοχές και η έναρξη του Anantara Vilamoura στην Πορτογαλία είναι το πρώτο μέρος αυτού του σχεδίου”.

Ο Όμιλος Anantara λειτουργεί σήμερα 37 ξενοδοχεία και θέρετρα σε 12 χώρες σε Ασία και Αφρική (Καμπότζη, Κίνα, Ινδονησία, Μαλδίβες, Μοζαμβίκη, Κατάρ, Σρι Λάνκα, Ταϊλάνδη, ΗΑΕ, Βιετνάμ και Ζάμπια), έχοντας προσθέσει πρόσφατα δύο νέα θέρετρα στη Σρι Λάνκα και στο Ομάν.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024