Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ Όμιλος Mitsis Hotels στις 25 'The Most Sustainable Companies in Greece' για το 2020
Ξενοδοχεία

Ο Όμιλος Mitsis Hotels στις 25 'The Most Sustainable Companies in Greece' για το 2020

Το βραβείο προστίθεται σε μια σειρά βραβεύσεων από εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς, όπως Travelife Gold, Green Key, Blue Flag, TÜV Nord ISO 22000 & 14001 και Bravo Sustainability Awards.

O Όμιλος Mitsis Hotels διακρίθηκε για την υπεύθυνη λειτουργία του στις 25 “The Most Sustainable Companies in Greece 2020”, σε επετειακή εκδήλωση της πρωτοβουλίας “Sustainable Greece 2020”, που πραγματοποιήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου από το QualityNet Foundation υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας. Το βραβείο προστίθεται σε μια σειρά βραβεύσεων από εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς, όπως Travelife Gold, Green Key, Blue Flag, TÜV Nord ISO 22000 & 14001 και Bravo Sustainability Awards για την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, την ανάδειξη των τοπικών κοινωνιών και την ευρύτερη συνεισφορά του στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Με προτεραιότητα την ποιότητα στη φιλοξενία, ο Όμιλος Mitsis Hotels ξεχώρισε ως ο μοναδικός ξενοδοχειακός όμιλος για τις επιδόσεις του βάσει της τεχνικής αξιολόγησης σε 20 κριτήρια από το Sustainability Performance Directory, μαζί με τις κορυφαίες εταιρείες των σημαντικότερων κλάδων της ελληνικής οικονομίας.

“Προορισμός μας είναι η Βιώσιμη Φιλοξενία με την εφαρμογή καινοτόμων πρακτικών περιβαλλοντικής διαχείρισης. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, παραμένοντας πιστοί στην κοινωνική μας ευθύνη και διασφαλίζοντας ήθος και διαφάνεια σε όλες μας τις λειτουργίες. Βελτιώνουμε κάθε χρόνο τις περιβαλλοντικές μας επιδόσεις, έχουμε κάνει άλματα στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και συμβάλλουμε ενεργά στην ευημερία των τοπικών κοινωνιών. Η βιωσιμότητα είναι μοχλός ανάπτυξης και βασικό κριτήριο για την ανταγωνιστικότητά μας”, σημειώνει ο κ. Σταύρος Μήτσης, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Όμιλος δημοσίευσε τον πρώτο του Κοινωνικό Απολογισμό για το 2019, που περιέχει το σύνολο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Περιβαλλοντικών πρακτικών του, καθώς και τις οικονομικές επιδόσεις, τις μεγάλες επενδύσεις ανακαινίσεων και τα επιχειρηματικά του έργα, σε μια χρονική περίοδο όπου η στροφή του τουρισμού από την ποσότητα στην ποιότητα και η ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος αναδεικνύονται πιο επίκαιρες από ποτέ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024