Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΟ όμιλος Μitsis Ηotels επεκτείνεται με την 20ετή συμφωνία διαχείρισης νέου 5* ξενοδοχείου στη Χαλκιδική
Αλυσίδες Ξενοδοχείων

Ο όμιλος Μitsis Ηotels επεκτείνεται με την 20ετή συμφωνία διαχείρισης νέου 5* ξενοδοχείου στη Χαλκιδική

Ο Όμιλος Mitsis Hotels προχώρησε σε συμφωνία διαχείρισης ξενοδοχειακού θερέτρου 150 δωματίων στη Σιθωνία της Χαλκιδικής.

Ο Όμιλος Mitsis Hotels μια από τις μεγαλύτερες ιδιόκτητες ξενοδοχειακές αλυσίδα στην Ελλάδα, επεκτείνεται με τη διαχείριση νέου πολυτελούς 5* ξενοδοχειακού θερέτρου στη Χαλκιδική. Συγκεκριμένα, ο Όμιλος προχώρησε σε 20-ετή Συμφωνία Διαχείρισης Ακινήτου με την εταιρεία Happy Holidays Α.Ε., με ορίζοντα ολοκλήρωσης και λειτουργίας της μονάδας το 2025.

Ο Όμιλος Mitsis Hotels θα συμβάλλει στον προσχεδιασμό του έργου που θα περιλαμβάνει τον καθορισμό συγκεκριμένου brand concept, τον επιχειρησιακό προγραμματισμό, τη διαχείριση απόδοσης καθώς και το σχεδιασμό των τεχνικών, σχεδιαστικών και κατασκευαστικών λειτουργιών.

 Ακόμη, ο Όμιλος θα αναλάβει εξ ολοκλήρου όλες τις ενέργειες για την έναρξη δραστηριοτήτων των μονάδων παρέχοντας καινοτόμες υπηρεσίες σε όλο το φάσμα του Hotel Operations Management και αξιοποιώντας το σύνολο των υλικών, άυλων και ψηφιακών υποδομών του, όπως παραμετροποιημένη πλατφόρμα κρατήσεων, αυξανόμενη βάση δεδομένων και ισχυρό πρόγραμμα Loyalty, με στόχο τη βέλτιστη λειτουργία και αποδοτικότητα του νέου ξενοδοχειακού θερέτρου, σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα επιχειρησιακά πρότυπα και διαδικασίες.

 Η νέα ξενοδοχειακή μονάδα είναι τοποθετημένη στη Σάρτη, παραθαλάσσια περιοχή στην ανατολική πλευρά της χερσονήσου της Σιθωνίας του νομού Χαλκιδικής. Η συνολική δυναμικότητα του έργου ανέρχεται στα 150 δωμάτια με μοναδική θέα στη θάλασσα.

Αναλυτικότερα, στα σχέδια του νέου θερέτρου περιλαμβάνονται τα παρακάτω:

  • 5* Boutique Hotel, δυναμικότητας 52 δωματίων, που θα διαθέτει μια εξωτερική και μια εσωτερική πισίνα, μικρές ιδιωτικές πισίνες και sharing pools, ένα συνεδριακό κέντρο 150 ατόμων καθώς και wellness & spa κέντρο με γυμναστήριο
  • 5* All-Suites Hotel  δυναμικότητας 98 δωματίων, που θα περιλαμβάνει μια εξωτερική και μια εσωτερική πισίνα, μικρές ιδιωτικές πισίνες και sharing pools, ένα κέντρο θαλασσοθεραπείας και γυμναστήριο
  • F&B και Retail Square, το οποίο θα διαθέτει εστιατόριο à la carte, καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, εξοπλισμού, mini market και χώρο απασχόλησης για παιδιά
  • Καταφύγιο Τουριστικών Σκαφών δυναμικότητας 20 θέσεων για τις ανάγκες των πελατών του ξενοδοχείου και παραδοσιακή ελληνική ταβέρνα.

“Η εταιρεία τουριστικής διαχείρισης του Ομίλου Mitsis Hotels φιλοξένια προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην αγορά ενώ σχεδιάζει μια σειρά βιώσιμων στρατηγικών επενδύσεων, οι οποίες θα ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο τη θέση μας στην επόμενη ημέρα της ελληνικής φιλοξενίας”, δηλώνει ο κ. Σταύρος Μήτσης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024