Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ Στ. Πιπερίδης νέος αναπλ. διευθυντής των Blue Green Bay και Elios Holidays Hotel
Ξενοδοχεία

Ο Στ. Πιπερίδης νέος αναπλ. διευθυντής των Blue Green Bay και Elios Holidays Hotel

Ο κ. Πιπερίδης θα είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία και την περαιτέρω ανάπτυξη των ξενοδοχείων της Spyrou Hotels.

Στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξής της η εταιρεία Spyrou Hotels ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Στάματη Πιπερίδη ως αναπληρωτή διευθυντή για τα Blue Green Bay και Elios Holidays Hotel. Ο κ. Πιπερίδης θα είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία και την περαιτέρω ανάπτυξη των παραπάνω ξενοδοχείων.

“Θεωρούμε πως στο πρόσωπό σας έχουμε βρει τον κατάλληλο συνεργάτη  που θα εξασφαλίσει την άψογη λειτουργία των δύο μονάδων μας στη Σκόπελο και θα βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας μας. Πιστεύουμε πως θα ενστερνιστείτε το όραμά μας για τη δημιουργία ενός σύγχρονου και πρωτοπόρου οργανισμού στον χώρο της ελληνικής  ξενοδοχίας”, δήλωσε ο κ. Γεώργιος Μιχάλης, γενικός διυεθυντης της Spyrou Hotels.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ο κ. Πιπερίδης έχει εργαστεί με επιτυχία στον κλάδο του τουρισμού, καθώς και στον τομέα της Επικοινωνίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι κάτοχος πτυχίου Επικοινωνίας από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω μέλος της ομάδας της Spyrou Hotels και θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω πως θα κάνω το καλύτερο με σκοπό να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της συγκεκριμένης θέσης. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γιώργο Μιχάλη και την Spyrou Hotels για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου”, δήλωσε ο ίδιος

Ο Όμιλος Spyrou Hotels εδρεύει στη Σκόπελο, δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού από το 1978 και διαθέτει τέσσερις ξενοδοχειακές μονάδες.

Στη φωτογραφία, τα Blue Green Bay (αριστερά) και Elios Holidays Hotel.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024