Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟι 'πράσινες' ενέργειες του Nana Beach επιβραβεύονται με διεθνείς πιστοποιήσεις
Ξενοδοχεία

Οι 'πράσινες' ενέργειες του Nana Beach επιβραβεύονται με διεθνείς πιστοποιήσεις

Το Nana Beach, τηρεί πιστά τις δεσμεύσεις του προς το περιβάλλον, λαμβάνοντας από το 2009 το οικολογικό σήμα Green Key, ενώ η παραλία Δράπανος του Nana Beach βραβεύτηκε με τη Γαλάζια Σημαία.

Το ξενοδοχείο Nana Beach, όπως κάθε χρόνο έτσι και την φετινή σεζόν, τήρησε τα αυστηρά κριτήρια που απαιτούνται για την λήψη των διεθνώς αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων της Γαλάζιας Σημαίας, καθώς και του σήματος Green Key. Παράλληλα, μέσω της εκστρατείας Clean up the Med στην οποία συμμετείχε για άλλη μια χρονιά, ενίσχυσε την οικολογική συνείδηση των μικρών φίλων του ξενοδοχείου.

Απονομή “Γαλάζιας Σημαίας”

Για άλλη μια χρονιά η παραλία Δράπανος του ξενοδοχείου Nana Beach βραβεύτηκε με τη Γαλάζια Σημαία. Το ξενοδοχείο συμμετέχει τα τελευταία χρόνια στο πρόγραμμα, πληρώντας τα υποχρεωτικά και αυστηρά κριτήρια που απαιτούνται για την ένταξη.

Στα μέσα Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής της Γαλάζιας Σημαίας στην παραλία Δράπανος του ξενοδοχείου, με τη συμμετοχή του αντιδημάρχου Καθημερινότητας, Περιβάλλοντος και Προστασίας του Πολίτη και Εμπορίου, κ. Σπυρίδωνα Κατσαμποξάκη, του λιμενάρχη Χερσονήσου κ. Βασίλη Καψή, της κας Νανάς Καράτζη, της διεύθυνσης, των πελατών και των εργαζομένων του ξενοδοχείου.

Το παγκόσμιο σύμβολο ποιότητας ανταποκρίνεται σε περισσότερο από 50 χώρες, με την Ελλάδα να διατηρεί φέτος την 3η θέση της. Για το 2016, στην Κρήτη μόνο βραβεύτηκαν 102 παραλίες από τις οποίες οι 17 στο Ηράκλειο, ενώ οι βραβευμένες ακτές στην Ελλάδα συνολικά ανέρχονται σε 430 και οι μαρίνες σε 9.

Οικολογικό σήμα ποιότητας “Green Key”
Το ξενοδοχείο Nana Beach εντάσσεται για όγδοη συνεχόμενη χρονιά στο οικολογικό πρόγραμμα Green Key, λαμβάνοντας το σχετικό σήμα ποιότητας μετά την τήρηση συγκεκριμένων κριτηρίων. Στο πλαίσιο της γενικότερης περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης των ανθρώπων του ξενοδοχείου, η πιστοποίηση αυτή επιβραβεύει τις καθημερινές τους προσπάθειες καθώς και τις “πράσινες” πρωτοβουλίες για την προστασία του οικοσυστήματος.

To Green Key, αποτελεί διεθνές πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και συντονίζεται από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), επιβεβαιώνοντας την δέσμευση των επιχειρήσεων στην τήρηση των κριτηρίων για τον σεβασμό προς το περιβάλλον.

Το ξενοδοχείο Nana Beach, τηρεί πιστά τις δεσμεύσεις του προς το περιβάλλον, λαμβάνοντας από το 2009 το οικολογικό σήμα.

Clean up the Med

Στο πλαίσιο των πράσινων ενεργειών του ξενοδοχείου για την προστασία του περιβάλλοντος,  το ξενοδοχείο Nana Beach λαμβάνει σταθερά μέρος στην εκστρατεία “Clean up the Med” για τον καθαρισμό της Μεσογείου, που διοργανώνεται από την “Legambiente”. Τον περασμένο Μάιο, μικρά παιδιά με τους γονείς τους συμμετείχαν αρχικά σε παιχνίδια σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος και της θάλασσας ενώ στη συνέχεια, υπό την καθοδήγηση της animation team του ξενοδοχείου πραγματοποιήθηκε καθαρισμός της παραλίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024