Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΟι Έλληνες ξενοδόχοι μιλούν για τα hotel brands

Οι Έλληνες ξενοδόχοι μιλούν για τα hotel brands

Το Travel Daily News, με αφορμή το Athens Hotel Branding Seminar, που διοργανώνει στις 22 – 24 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, φιλοξενεί αυτές τις μέρες στη μόνιμη στήλη του, με τίτλο `Αφιέρωμα`, τις απόψεις διακεκριμένων Ελλήνων ξενοδόχων, που μιλούν τόσο…

Το Travel Daily News, με αφορμή το Athens Hotel Branding Seminar, που διοργανώνει στις 22 – 24 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα,<...>φιλοξενεί αυτές τις μέρες στη μόνιμη στήλη του, με τίτλο `Αφιέρωμα`, τις απόψεις διακεκριμένων Ελλήνων ξενοδόχων, που μιλούν τόσο για τα δικά τους brands, όσο και γενικότερα για τις εμπορικές επωνυμίες των ξενοδοχείων.

Πιο συγκεκριμένα, για το θέμα του branding μίλησαν στο Travel Daily News, κατά αλφαβητική σειρά, η κ. Ειρήνη Βάρδα Διευθύντρια Πωλήσεων & Marketing του Capsis Convention Centers & Resort Hotels, ο κ. Μανώλης Κριτσωτάκης Διευθύνων Σύμβουλος της Iberostar Greece, η κ. Carol Marriott Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Best Western Ελλάδος, ο κ. Γιάννης Ρέτσος Γενικός Διευθυντής του Electra Palace Hotel, η κ. Μαριάννα Στέγγου Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της Τεχνικής Ολυμπιακής και ο κ. Βασίλης Τριανταφύλλου Γενικός Διευθυντής του Land of the Gods Ltd..

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024