Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟΝΟΜΑ Ηotel, το πρώτο 5στερο με απόλυτα προσωποποιημένες υπηρεσίες
Ξενοδοχεία

ΟΝΟΜΑ Ηotel, το πρώτο 5στερο με απόλυτα προσωποποιημένες υπηρεσίες

Ένα οκταώροφο κτίριο στην οδό Μοναστηρίου 24 επιλέχθηκε στρατηγικά για την ιδανική του θέση σε κομβικό σημείο του κέντρου της Θεσσαλονίκης και μετατράπηκε πλήρως για να στεγάσει το ξενοδοχείο.

To πρώτο ξενοδοχείο πέντε αστέρων με απόλυτα προσωποποιημένες υπηρεσίες ανοίγει τον Αύγουστο του 2020 στη Θεσσαλονίκη. Ένα οκταώροφο κτίριο στην οδό Μοναστηρίου 24 επιλέχθηκε στρατηγικά για την ιδανική του θέση σε κομβικό σημείο του κέντρου της Θεσσαλονίκης και μετατράπηκε πλήρως για να στεγάσει το ξενοδοχείο. Μια ανάσα από το Σιδηροδρομικό Σταθμό, το ONOMA Hotel έχει δυναμικότητα 83 δωματίων και συνολικά 164 κλινών.

Πρόκειται για το νεότερο μέλος του γνωστού ομίλου Anatolia Hospitality της οικογένειας Χρυσοχοΐδη, με παράδοση τριών γενεών στο χώρο του τουρισμού. Η οικογένεια Χρυσοχοΐδη οραματίστηκε ένα τεχνολογικά ευέλικτο ξενοδοχείο που να συνομιλεί με τον σύγχρονο ταξιδιώτη και να σέβεται τη μοναδικότητά του. Ένα καινούριο και πρωτοποριακό concept φιλοξενίας που αξιοποιεί το σύγχρονο design, τις νέες τάσεις του marketing αλλά πάντα με κύριο άξονα την πελατοκεντρική αντίληψη.

Οι επαγγελματικές συναντήσεις και οι εκδηλώσεις αλλάζουν με τα Homework Meetings & Events, με κορυφαίες τεχνολογικές παροχές. Στο Good Mood Food Restaurant μπορεί κανεις να απολαύσει vegan και gluten-free δημιουργίες με local έμπνευση και τοπικά υλικά. H γαστρονομία αγγίζει την αστρονομία στο Cloud Rooftop Bar όπου μπορεί να επιδοθεί σε παρατήρηση των αστεριών μέσω του τηλεσκοπίου αλλά και του star mixologist που θα ετοιμάσει ένα cocktail με το όνομά του. Ο κήπος του ONOMA Hotel θα γίνει το νέο hot spot για τα social media και ονομάζεται Backyard Social Place.

“Παραμένοντας πιστοί στις βασικές αρχές, τις προδιαγραφές και τις αξίες που μας ανέδειξαν και μας καθιέρωσαν στο χώρο του τουρισμού όλα αυτά τα χρόνια, θα θέλαμε να σε προσκαλέσουμε να ζήσεις από κοντά αυτή τη νέα εμπειρία προσωποποιημένης διαμονής και φιλοξενίας που προσφέρει το ΟΝΟΜΑ Hotel και να γίνεις μέλος της οικογένειας Anatolia Hospitality”, δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος, κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024