Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠαρουσίαση του AVRA Distribution Network στην Κέρκυρα
Ξενοδοχία

Παρουσίαση του AVRA Distribution Network στην Κέρκυρα

Κατά την παρουσίαση θα γίνει λεπτομερής περιγραφή της λειτουργίας του δικτύου, καθώς και πως μπορεί κανείς να εκμεταλευθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το δίκτυο, ώστε να βελτιώνεται πάντα η παραγωγή του μέσα στα κανάλια πωλήσεων του.

Η εταιρεία AVRA σε συνεργασία με την εκπρόσωπό της στην Κέρκυρα, Green View Travel, διοργανώνει παρουσίαση με θέμα: “AVRA Distribution Network – To μοναδικό Ελληνικό Σύστημα διανομής Τουριστικών Υπηρεσιών”. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Ariti Grand Hotel την Παρασκευή 26 Ιουνίου και ώρες 18:00 – 20:00.

Την παρουσίαση θα κάνει ο κ. Νίκος Μαριόλης, C.I.O (Chief Information Officer) του AVRA. Παρών επίσης εκπροσωπώντας τη διοίκηση και λειτουργικές δομές της AVRA , οι κ.κ. Γιάννης Κριτσωτάκης, Product and Purchasing Supervisor και Ιωάννης Κανακαράκης, Product Manager. Κατά την παρουσίαση θα γίνει λεπτομερής περιγραφή της λειτουργίας του δικτύου, καθώς και πως μπορεί κανείς να εκμεταλευθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το δίκτυο, ώστε να βελτιώνεται πάντα η παραγωγή του μέσα στα κανάλια πωλήσεων του.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024