Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΠλήρως ανακαινισμένο το Novotel Athenes

Πλήρως ανακαινισμένο το Novotel Athenes

Μία νέα εποχή, εναρμονισμένη με τη νέα εικόνα και επικοινωνία των Novotel Hotels, εγκαινιάζει το Novotel Athenes. Με αφορμή την πλήρη ανακαίνιση του, το Novotel Athenes παρουσίασε σε ένα πρωτότυπο […]

Μία νέα εποχή, εναρμονισμένη με τη νέα εικόνα και επικοινωνία των Novotel Hotels, εγκαινιάζει το Novotel Athenes. Με αφορμή την πλήρη ανακαίνιση του, το Novotel Athenes παρουσίασε σε ένα πρωτότυπο και εντυπωσιακό<...>show party τους νέους, μοντέρνους χώρους του, τις ανέσεις και τις υπηρεσίες του.

Ο Χρήστος Φερεντίνος ως Guest Star Host της βραδιάς, με το ιδιαίτερο άμεσο προσωπικό του στυλ, παρουσίασε σε μία πρωτότυπη ξενάγηση τους νέους χώρους, τις υπηρεσίες και τις ανέσεις του ανακαινισμένου Novotel Athenes. Πολλές και ενδιαφέρουσες ήταν επίσης οι εκπλήξεις και τα happening της βραδιάς που ολοκληρώθηκε με ένα μεγάλο party.

Με ευρύχωρα και λειτουργικά δωμάτια, ανέσεις και υπηρεσίες, που καλύπτουν τις ανάγκες των σύγχρονων businessmen, αλλά και όσων το επιλέγουν για τον ελεύθερο χρόνο και τις διακοπές τους, τα ξενοδοχεία Novotel εγγυώνται ευχάριστη και ξεκούραστη διαμονή σε σύγχρονο, άνετο και φιλόξενο περιβάλλον προσαρμοσμένο απόλυτα στις απαιτήσεις των επισκεπτών τους.

Με περισσότερα από 400 ξενοδοχεία σε 58 χώρες τα ξενοδοχεία Novotel είναι μέρος της διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων Accor. Γενικός Διευθυντής των ξενοδοχείων Accor Ελλάδος είναι ο κ. Gilles Attias και Γενικός Διευθυντής του Novotel Athenes ο κ. Ευριπίδης Τζήκας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024