Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠώληση του ξενοδοχείου Sheraton Rhodes Resort στο ισπανικό επενδυτικό fund Azora
Ξενοδοχία

Πώληση του ξενοδοχείου Sheraton Rhodes Resort στο ισπανικό επενδυτικό fund Azora

Η εταιρεία σκοπεύει στην επικέντρωσή της σε κεντρικά ξενοδοχεία πόλεων και την ενίσχυση της θέσης της τόσο επιχειρηματικά όσο και κεφαλαιακά.

Η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ ενημερώνει για την πώληση του ξενοδοχείου της Sheraton Rhodes Resort στο ισπανικό επενδυτικό fund Azora. Η πώληση αυτή αποτελεί στρατηγική κίνηση της Λάμψα, η οποία σκοπεύει στην επικέντρωσή της σε κεντρικά ξενοδοχεία πόλεων και την ενίσχυση της θέσης της τόσο επιχειρηματικά όσο και κεφαλαιακά. Η Λάμψα επίσης επιθυμεί να συγχαρεί τους νέους επενδυτές για την αγορά τους ευχόμενη κάθε επιτυχία για την επένδυση αυτή που είναι και ψήφος εμπιστοσύνης στον ελληνικό νησιωτικό τουρισμό.

Η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ επικεντρώνει, κατά κύριο λόγο, τη δράση της στην λειτουργία και διαχείριση των πολυτελών ξενοδοχείων που βρίσκονται υπό τον ιδιοκτησιακό της έλεγχο. Πρόκειται για τα ιστορικά ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία, King George και το νέο Athens Capital στην Αθήνα, το πολυτελές ξενοδοχείο Hyatt Regency στο Βελιγράδι και το ιστορικό ξενοδοχείο Mercure Excelsior στο Βελιγράδι, τα οποία κατατάσσονται ανάμεσα στις σημαντικότερες ξενοδοχειακές μονάδες της Ευρώπης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024