Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠολλαπλή πιστοποίηση από την TUV Hellas (TUV NORD) για το Kyllini Beach Resort
Ξενοδοχεία

Πολλαπλή πιστοποίηση από την TUV Hellas (TUV NORD) για το Kyllini Beach Resort

Η πιστοποίηση βάσει του συστήματος ISO 9001 εξασφαλίζει στο Kyllini Beach Resort την ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών, μέσα από τη συνεχή βελτίωση των διεργασιών του.

Ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TUV Hellas (TUV NORD) πιστοποίησε το Kyllini Beach Resort σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 για την Παροχή Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και ISO 22000:2005 για την Παραλαβή, Προετοιμασία, Παραγωγή και παράθεση εδεσμάτων από την κεντρική κουζίνα του ξενοδοχείου. Ακόμη, το Kyllini Beach Resort, κατανοώντας την αναγκαιότητα για τη μέγιστη παροχή ασφάλειας στα παιδιά στο χώρο της παιδικής χαράς, κάλεσε τους επιθεωρητές της TUV Hellas (TUV NORD), προκειμένου να επιθεωρήσουν την εγκατάσταση, με στόχο την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία της.

Η πιστοποίηση βάσει του συστήματος ISO 9001 εξασφαλίζει στο Kyllini Beach Resort την ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών, μέσα από τη συνεχή βελτίωση των διεργασιών του. Παράλληλα, με την εφαρμογή του προτύπου ISO 14001 επιτυγχάνεται η περιβαλλοντική διαχείριση και η συμμόρφωσή του ξενοδοχείου με την ισχύουσα νομοθεσία. Με την εφαρμογή του προτύπου ISO 22000 το Kyllini Beach Resort βασίζεται στην προληπτική διαχείριση των θεμάτων ασφάλειας των τροφίμων.

Το Kyllini Beach Resort βρίσκεται στις ακτές της δυτικής Πελοποννήσου, 3 χλμ. από το Κάστρο, 65 χλμ. από την αρχαία Ολυμπία και 70 χλμ. από την Πάτρα. Καλύπτει έκταση 160 στρεμμάτων σε ένα φανταστικό κήπο με εξωτικούς φοίνικες και βρίσκεται σε μια καταπληκτική αμμώδη, χρυσή παραλία μήκους 11 χλμ. Η κατασκευή του είναι εναρμονισμένη με το περιβάλλον και αποτελείται από δύο τετραώροφα κεντρικά κτήρια και έξι διώροφα εξωτερικά (όλα με ασανσέρ). Το ξενοδοχείο επιδεικνύει ιδιαίτερο σεβασμό στο περιβάλλον έχοντας ενσωματώσει το μεγαλύτερο μέρος της εγκατάστασης μέσα σε φυσικό περιβάλλον, διαθέτοντας βιολογικό καθαρισμό, ηλιακούς συλλέκτες, καθώς και έναν οικολογικό κήπο με λαχανικά και διάφορα βότανα τα οποία χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες του ξενοδοχείου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024