Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠορεία προς το Μαξίμου από πρώην εργαζόμενους του Athens Ledra
Ξενοδοχεία

Πορεία προς το Μαξίμου από πρώην εργαζόμενους του Athens Ledra

Οι εργαζόμενοι είναι εδώ και πέντε μήνες απλήρωτοι και τονίζουν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους έως ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας εργαζομένων του ξενοδοχείου Athens Ledra στο κέντρο της Αθήνας, όταν οι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να κατευθυνθούν προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, ο δρόμος ήταν αποκλεισμένος από κλούβες της αστυνομίας, με τους αστυνομικούς που είχαν παραταχθεί να εμποδίζουν τους εργαζόμενους που διαμαρτύρονταν να περάσουν.

Στο σημείο επικράτησε ένταση με τους συγκεντρωμένους να επιχειρούν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να φωνάζουν να τους επιτραπεί να φτάσουν μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου.

Οι εργαζόμενοι είναι εδώ και πέντε μήνες απλήρωτοι και τονίζουν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους έως ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. “Είμαστε σε κινητοποιήσεις τρεις μήνες, σε υπουργεία, εργοδοτικούς φορείς, εργοδοσία και διεκδικούμε διασφάλιση των θέσεων εργασίας και των κατεκτημένων δικαιωμάτων μας, άμεση καταβολή των δεδουλευμένων, μέτρα προστασίας για την επιβίωση των οικογενειών μας, την κάλυψη όλων των εργαζομένων για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, καθώς και τη διασφάλιση όλων των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών μας δικαιωμάτων” αναφέρουν.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024