Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΠροσθήκη ενός νέου ξενοδοχείου της Best Western στον Πόρο
Με ένα νέο ξενοδοχείο ξεκινά η χρονιά για την Best Western Ελλάδος

Προσθήκη ενός νέου ξενοδοχείου της Best Western στον Πόρο

Το Best Western Poros Image Hotel φέρει τη σφραγίδα του αρχιτέκτονα Aρη Κωνσταντινίδη και είναι ένα από τα μυθικά πλέον ΞΕΝΙΑ. Το 2003 έγινε η ριζική του ανακαίνιση και ακολούθησαν […]

Το Best Western Poros Image Hotel φέρει τη σφραγίδα του αρχιτέκτονα Aρη Κωνσταντινίδη και είναι ένα από τα μυθικά πλέον<...> ΞΕΝΙΑ. Το 2003 έγινε η ριζική του ανακαίνιση και ακολούθησαν αναβαθμίσεις μικρότερης κλίμακας, οι οποίες όμως δεν αλλοίωσαν το χαρακτήρα του ξενοδοχείου ούτε και το μοναδικό φυσικό τοπίο που το περιβάλλει.

Το 4 αστέρων ξενοδοχείο είναι εποχιακής λειτουργίας, διαθέτει εστιατόριο – μπαρ εσωτερικού χώρου με προέκταση στην ανοιχτή βεράντα με τη μαγευτική θέα στη θάλασσα και τις ακτές της Πελοποννήσου, πισίνα, αίθουσα συνεδρίων, ιδιωτική παραλία, μαρίνα και 80 πολυτελή δωμάτια και σουίτες που προσφέρουν μοναδική θέα και πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές της Best Western. Περνώντας με επιτυχία τον αρχικό έλεγχο ποιότητας που διενεργήθηκε από την Best Western το ξενοδοχείο είναι πλέον διαθέσιμο για κρατήσεις στο διεθνές δίκτυο της Best Western International.

Το ξενοδοχείο Best Western Poros Image αποτελεί το 46ο μέλος στο σύνολο της περιοχής ευθύνης του ελληνικού γραφείου το οποίο εκτός από την Ελλάδα συμπεριλαμβάνει την Αρμενία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

Η Best Western International είναι η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα στον κόσμο με παραπάνω από 4.000 ανεξάρτητης ιδιοκτησίας και διοίκησης ξενοδοχεία – μέλη σε περισσότερες από 80 χώρες και περιοχές, εκ των οποίων τα 1.312 ξενοδοχεία και 86.375 δωμάτια βρίσκονται στην Ευρώπη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024