Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαRadisson Hotel Group: Συνεχίζει να κερδίζει δυναμική στην Ασία-Ειρηνικό – Κυκλοφόρησαν νέα εμπορικά σήματα
Επέκταση στην Ασία

Radisson Hotel Group: Συνεχίζει να κερδίζει δυναμική στην Ασία-Ειρηνικό – Κυκλοφόρησαν νέα εμπορικά σήματα

Η επέκταση του Ομίλου Radisson Hotel Group στην Ασία-Ειρηνικό συνεχίζει να κερδίζει δυναμική με την κυκλοφορία νέων εμπορικών σημάτων.

Ο όμιλος Radisson Hotel Group άνοιξε τον δρόμο για ένα δυνατό 2023 ενισχύοντας τα ερείσματά του στην Ασία-Ειρηνικό, διπλασιάζοντας τον αριθμό των υπογραφών το 2022, κάνοντας εγκαίνια και ανακοινώνοντας εισόδους στην αγορά. Σύμφωνα με το silkroadgreek.gr, πέρυσι, η ανάπτυξη σε αγορές προτεραιότητας οδηγήθηκε από εξαιρετικές τοπικές στρατηγικές, οι οποίες περιλάμβαναν τη δημιουργία ειδικών επιχειρηματικών μονάδων με επιτόπιες ομάδες για την ενίσχυση της υποστήριξης προς τους ιδιοκτήτες και τους συνεργάτες του ομίλου στις ζώνες ώρας και στις τοπικές τους γλώσσες.

Κατά τη διάρκεια του 2022, ο τομέας της φιλοξενίας στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού έχει αυξηθεί με την περιοχή να αναφέρει 8,4 δισεκατομμύρια δολάρια σε ξενοδοχειακές συναλλαγές από το α’ – γ΄ τρίμηνο. Η τουριστική βιομηχανία έχει σηματοδοτήσει μια καλύτερη από την αναμενόμενη ανάκαμψη, με τους αριθμούς επισκεπτών να ξεπερνούν τις προβλέψεις με τις παγκόσμιες αφίξεις να αναμένεται να αυξηθούν κατά +30% το 2023 σε σύγκριση με το 2022. Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού WTTC προέβλεψε επίσης ότι τα έσοδα από τα ταξίδια θα συνέβαλαν στη συνολική οικονομική ανάπτυξη κατά +71%.

Η περιοχή APAC είναι έτοιμη για ανάκαμψη του εσωτερικού και αλλά και του διεθνούς τουρισμού και προετοιμάζεται για γενική ανάπτυξη στο κλάδο της φιλοξενίας το 2023. «Με τα στρατηγικά μας σχέδια για την περιοχή σε πλήρη εξέλιξη, ο όμιλος Radisson Hotel είναι έτοιμος να ανακάμψει και να πραγματοποιήσει σημαντική περιφερειακή ανάπτυξη κατά τη διάρκεια του τον επόμενο χρόνο. Μέσω της δέσμευσής μας, της ανταπόκρισης και της καινοτομίας μας, σε συνδυασμό με τη δύναμη των εμπορικών σημάτων και των παγκόσμιων πλατφορμών μας, θα είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε τους ιδιοκτήτες και τους συνεργάτες μας στην προώθηση της μακροπρόθεσμης εμπορικής επιτυχίας των ακινήτων τους», σχολίασε ο Ramzy Fenianos, Chief Development Officer για την Ασία και τον Ειρηνικό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024