Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαRafael Nadal: Η μεγάλη τουριστική επένδυση – Το σχέδιο ανάπτυξης 20 πολυτελών ξενοδοχείων
Νέα ξενοδοχεία πολυτελείας

Rafael Nadal: Η μεγάλη τουριστική επένδυση – Το σχέδιο ανάπτυξης 20 πολυτελών ξενοδοχείων

  • Rafael Nadal

Ο διάσημος τενίστας μπαίνει έμπρακτα στον χώρο του τουρισμού και παρουσιάζει το νέο ξενοδοχειακό brand ZEL

Λίγο μετά τη διάκρισή του στο ITF World Champion, ο τενίστας διεθνούς φήμης, Rafael Nadal στρέφεται προς την τουριστική βιομηχανία και τον ξενοδοχειακό κλάδο. Συγκεκριμένα συνεργάστηκε με τον CEO της Meliá Hotels International, Gabriel Escarrer και από κοινού παρουσίασαν το νέο ξενοδοχειακό brand ZEL.

Πρόκειται για μια σειρά πολυτελών resorts και leisure ξενοδοχείων, τα οποία θα εγκαινιάσουν τη λειτουργία τους στην Ισπανία και στη συνέχεια σε σημαντικούς  προορισμούς στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ασία και την Αμερική. Στόχος του ZEL είναι η ανάδειξη του μεσογειακού τρόπου ζωής και η ανάπτυξη του brand διεθνώς μέσα από στρατηγικές συνεργασίες  σε τομείς όπως η γαστρονομία, η διακόσμηση, η ευεξία και η τεχνολογία.

Ο Gabriel Escarrer δήλωσε σχετικά: «Το brand ZEL συνδυάζει τις ηγετικές ικανότητες του Rafa Nadal με την 65ετή εμπειρία της Meliá στη δημιουργία και τη διαχείριση πολυτελών ξενοδοχείων. Είμαστε σίγουροι πως οι ταξιδιώτες θα αγκαλιάσουν το καινοτόμο ξενοδοχειακό brand, το οποίο θα εντυπωσιάσει τη νέα γενιά, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια της ευεξίας και υιοθετώντας ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αυτό το project σηματοδοτεί την σύμπραξή μας με τον Rafa, ένα διεθνές σύμβολο τόσο όσον αφορά την πορεία του ως αθλητής όσο και για τον χαρακτήρα του ως άνθρωπος».

Ο Rafael Nadal ανέφερε: «Η δημιουργία ενός ξενοδοχειακού brand ήταν πάντα στα σχέδιά μου, λόγω τόσο της καταγωγής μου από τη Μαγιόρκα όσο και της αγάπης μου για τα ταξίδια. Το concept ZEL είναι συνώνυμο της καλής ζωής αντικατοπτρίζοντας την ενέργεια της Μεσογείου, και με κέρδισε από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε να εργαζόμαστε με τη Meliá πάνω σε αυτό. Είμαι σίγουρος ότι θα γνωρίσει μεγάλη επιτυχία, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες και επιθυμίες των ταξιδιωτών».

Το σχέδιο ανάπτυξης προβλέπει την προσθήκη περισσότερων από 20 ξενοδοχείων μέσα σε 5 χρόνια, εστιάζοντας σε προορισμούς που προσελκύουν leisure ταξιδιώτες και bleisure ξενοδοχεία σε Ευρώπη, Αμερική, Μέση Ανατολή και Ασία, όπου παραδοσιακά δραστηριοποιείται η Meliá Hotels International. Αρχικά, το brand στοχεύει να αναπτυχθεί σε προορισμούς στις ακτές της Μεσογείου και σε πόλεις όπως η Μαδρίτη, το Παρίσι και το Λονδίνο. Σημειώνεται πως το πρώτο ξενοδοχείο ZEL πρόκειται να ανοίξει στη Μαγιόρκα το 2023.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024