Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΡεκόρ ανάπτυξης στην Ελλάδα για τον Όμιλο Radisson Hotel Group
Ξενοδοχεία

Ρεκόρ ανάπτυξης στην Ελλάδα για τον Όμιλο Radisson Hotel Group

Το 2022 σηματοδοτεί μια εντυπωσιακή χρονιά για τον Όμιλο, καθώς συνεχίζει να βασίζεται στην αυξανόμενη εμπιστοσύνη των στρατηγικών επενδυτών και συνεργατών του. Με την υπογραφή δύο νέων ξενοδοχειακών επενδύσεων στην Αθήνα και δύο ακόμη στη Μύκονο και τη Σκιάθο

Ο Όμιλος της Radisson Hotel Group ανακοινώνει ρεκόρ ανάπτυξης στην Ελλάδα, με τέσσερις συμφωνίες και τρεις νέες προσθήκες μέχρι σήμερα, αποκτώντας καθοριστικό ρόλο στη διεθνή αναπτυξιακή δραστηριότητα της χώρας. Το 2022 σηματοδοτεί μια εντυπωσιακή χρονιά για τον Όμιλο, καθώς συνεχίζει να βασίζεται στην αυξανόμενη εμπιστοσύνη των στρατηγικών επενδυτών και συνεργατών του. Με την υπογραφή δύο νέων ξενοδοχειακών επενδύσεων στην Αθήνα και δύο ακόμη στη Μύκονο και τη Σκιάθο, τα οποία άνοιξαν φέτος, το portfolio του Ομίλου αριθμεί πλέον οκτώ ακίνητα, με σχεδόν 1.000 δωμάτια σε λειτουργία ή υπό κατασκευή.

Τους τελευταίους μήνες, ο Όμιλος Radisson Hotel Group έχει εισάγει πολλά από τα brands του στην ελληνική αγορά. Πρόσφατα, ανακοίνωσε την υπογραφή της συμφωνίας του Radisson RED Mitropoleos Square Athens, του πρώτου ξενοδοχείου που θα λειτουργεί υπό το brand Radisson RED στην Ελλάδα, το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2023 και θα αποτελέσει ξενοδοχείο υψηλής αισθητικής στη χώρα μας. Το Radisson RED Mitropoleos Square Athens, ένα παλιό κτήριο γραφείων το οποίο μετατράπηκε σε διαμερίσματα εκλεπτυσμένου design, θα διαθέτει 100 δωμάτια και 150 τ.μ. χώρο συναντήσεων και γυμναστήριο. Στο ισόγειο του κτηρίου θα βρίσκεται εστιατόριο με θέα την πλατεία, ενώ το πιο ελκυστικό κομμάτι του κτηρίου θα είναι το roof top bar – εστιατόριο με θέα την Ακρόπολη, το οποίο θα λειτουργήσει σε συνεργασία με ένα καταξιωμένο chef.

Το ξενοδοχείο The Social Kolonaki Athens Hotel, μέλος της Radisson Individuals, που ανοίγει τις πύλες του τον ερχόμενο Νοέμβριο, αποτελεί μια νέα προσθήκη στο διευρυμένο ξενοδοχειακό portfolio του Ομίλου Radisson Individuals στην ελληνική αγορά. Με έδρα την οδό Βουκουρεστίου στην καρδιά της Αθήνας, το The Social Kolonaki Athens Hotel, θα είναι το πρώτο branded ξενοδοχείο στο συγκεκριμένο δρόμο. Το επταώροφο ξενοδοχείο, με urban ύφος στους εσωτερικούς χώρους που ταιριάζει με τη μοντέρνα τοποθεσία του, θα προσφέρει 24 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, συμπεριλαμβανομένης μιας προεδρικής σουίτας. Το ξενοδοχείο αναμένεται να αποτελέσει ένα κοσμοπολίτικο προορισμό μέσα στην πόλη, με ένα μοντέρνο εστιατόριο και μπαρ στο ισόγειο, εντυπωσιακό χώρο πρωινού και χώρους privet dining. Το lobby του ξενοδοχείου θα μετατρέπεται ανά πάσα στιγμή σε χώρο που θα φιλοξενεί ιδιαίτερες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και κοινωνικές συγκεντρώσεις στην πόλη.

Ο Όμιλος σημείωσε ακόμη μία σημαντική επέκταση για τη φετινή χρονιά μεγαλώνοντας το χαρτοφυλάκιο των ΄resort΄ του, με την προσθήκη δύο θέρετρων στα δημοφιλή νησιά της Μυκόνου και της Σκιάθου. Μαζί με τα νησιωτικά θέρετρα της Σαντορίνης και της Κρήτης, όπου ο Όμιλος Radisson Hotel είναι ήδη παρών, οι δύο νέοι προορισμοί συμπληρώνουν τη λίστα των ‘resort’ Radisson Hotel Group. Στον διεθνώς δημοφιλή προορισμό της Μυκόνου, άνοιξε το Radisson Blu Euphoria Resort, Mykonos τον Μάιο 2022, το πρώτο ξενοδοχείο του Ομίλου στο νησί, το οποίο αποτελεί την πρώτη είσοδο ενός μεγάλου διεθνούς ξενοδοχειακού brand για τον συγκεκριμένο προορισμό.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται λίγα βήματα από την παραλία ΄Καλό Λιβάδι΄ και διαθέτει 34 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, τα οποία αντλούν έμπνευση από την κατάλευκη αρχιτεκτονική των Κυκλάδων. Τα περισσότερα δωμάτια προσφέρουν εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, με αποκορύφωμα τη μεγαλοπρεπή Euphoria Suite που συμπεριλαμβάνει ιδιωτική βεράντα και πισίνα.

Αντίστοιχα, το πρώτο διεθνούς επωνυμίας ξενοδοχείο της Σκιάθου, το Radisson Resort Plaza Skiathos, άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούλιο 2022. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην παραλία Καναπίτσα και συμπεριλαμβάνει 84 δωμάτια και σουίτες μοντέρνας, μίνιμαλ διακόσμησης, με θέα στην πισίνα και τη θάλασσα. Το ξενοδοχείο είναι έτοιμο να υποδεχτεί μεγάλες εκδηλώσεις γάμου, καθώς διαθέτει δικό του ορθόδοξο παρεκκλήσι και χώρο δεξιώσεων στην εξωτερική πισίνα, που προσφέρει εκπληκτική θέα.

Ο Όμιλος Radisson Hotel Group λειτουργεί σήμερα πέντε ξενοδοχεία και θέρετρα στην Ελλάδα, το Radisson Blu Park Hotel στην Αθήνα, το Radisson Blu Beach Resort στη Μίλατο Κρήτης, το Radisson Blu Zaffron Resort στη Σαντορίνη, το Radisson Blu Euphoria Resort στη Μύκονο και το Radisson Resort Plaza στη Σκιάθο, ενώ δύο ακόμη αναμένεται να ανοίξουν τους επόμενους μήνες.

Ο Elie Younes, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Παγκόσμιος Διευθυντής Ανάπτυξης της Radisson Hotel Group, τόνισε: “Πιστεύουμε σθεναρά στις δυνατότητες της ελληνικής αγοράς και στις μελλοντικές προοπτικές ανάπτυξης. Μετά την εισαγωγή τριών επιπλέον σημάτων στο σύνολο των brands του Ομίλου Radisson Hotel Group στην αγορά το 2022, βλέπουμε ακόμη περισσότερες δυνατότητες επέκτασης, σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες και τους επενδυτές μας. Ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη τους στον Όμιλο Radisson Hotel Group.”

Ο Elie Milky, Αντιπρόεδρος του Radisson Hotel Group και αρμόδιος για την Ανάπτυξη, σημείωσε: “Αυτή ήταν μια χρονιά ρεκόρ-ανάπτυξης για τον Όμιλο Radisson Hotel Group στην Ελλάδα, καθώς αποδείξαμε τον ηγετικό μας ρόλο στην αγορά και την ισχυρή μας θέση απέναντι στον ανταγωνισμό. Το στρατηγικό σχέδιο επέκτασής μας βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι να βλέπουμε απτά αποτελέσματα, με νέες συμφωνίες και επενδύσεις που ενισχύουν περαιτέρω το αποτύπωμά μας στη χώρα και συμβάλλουν στην τουριστική ανάπτυξη της. Συνεχίζουμε να διευρύνουμε την προσφορά μας προς τους επενδυτές, καθώς βρίσκουμε νέες ευκαιρίες και ακίνητα στο πλαίσιο διαφορετικών κατηγοριών, brands και τοποθεσιών.”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024