Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΡιζική ανακαίνιση στο ξενοδοχείο Αρκάδι στα Χανιά
Ξενοδοχεία

Ριζική ανακαίνιση στο ξενοδοχείο Αρκάδι στα Χανιά

Το 3* ξενοδοχείο θα ανανεώσει πλήρως τόσο την όψη του όσο και τα 64 δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους.

Ένα από τα πιο κεντρικά ξενοδοχεία της πόλης των Χανίων, το ξενοδοχείο Arkadi, ξεκίνησε τη διαδικασία πλήρους ανακαίνισης. Το 3* ξενοδοχείο θα ανανεώσει πλήρως τόσο την όψη του όσο και τα 64 δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους. Το έργο της ανακαίνισης ξεκίνησε ήδη με γοργούς ρυθμούς και εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί πλήρως τον Μάιο του 2021, όπου και το ξενοδοχείο θα ανοίξει τις πόρτες του ξανά στους πελάτες.

Ο στόχος της ανακαίνισης είναι η πλήρης ανανέωση των δωματίων και στους 5 ορόφους, τόσο από άποψη αισθητικής και διακόσμησης, όσο και λειτουργικά, με την προσθήκη σύγχρονων ανέσεων και έμφαση στη τεχνολογία. Τα minimal διακοσμημένα δωμάτια θα προσφέρουν τις όλες τις βασικές ανέσεις, όπως ένα λειτουργικό μπάνιο, άνετα κρεβάτια, καλή και γρήγορη σύνδεση με το Internet, mini bar, room service, smart TV με δορυφορικά κανάλια και usb media player.
Τα δωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν έως και τρεις επισκέπτες με δυνατότητα για θέα στην Παλιά Πόλη των Χανίων, ενώ πλέον θα υπάρχει η δυνατότητα connecting rooms.

Οι κοινόχρηστοι χώροι θα αλλαχτούν πλήρως και θα προστεθεί μία σύχρονη και λειτουργική υποδοχή για την εξυπηρέτηση των πελατών και ένα άνετο lobby για την εξυπηρέτηση μεγάλων γκρουπ.

Ο χώρος του εστιατορίου θα ανακατασκευαστεί πλήρως και θα παρέχει τη δυνατότητα τόσο πρωινού όσο και λοιπών γευμάτων κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στη παρουσίαση του πρωινού και την ποιότητα των γευμάτων, ενώ η προώθηση των τοπικών προιόντων και της θρεπτικής αξίας αυτών θα βρίσκετε στο επίκεντρο. Παράλληλα, θα δοθεί προσοχή στους πελάτες με διατροφικές ιδιαιτερότητες.

Ο ημιόροφος,θα διαμορφωθεί σε έναν ξεχωριστό χώρο χαλάρωσης όπου οι πελάτες θα μπορούν να απολαύσουν καφέ, σνακ ή ποτό.

Οι φιλοξενούμενοί του ξενοδοχείου Αrkadi θα εντυπωσιαστούν με την καλαισθησία, την άνεση και την οικειότητα που θα αποπνέει ο νέος χώρος.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Αφοί Μπιτσάκη Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΕ, κ. Γιάννης Μπιτσάκης δήλωσε: “Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το έργο και η εκτίμησή μας είναι ότι θα ολοκληρωθεί επιτυχώς εντός του χρονοδιαγράμματος. Το ξενοδοχείο Arkadi έχει εξαιρετική τοποθεσία και πιστεύουμε ότι η ανακαίνιση αυτη θα ενθουσιάσει τους πελάτες μας και θα αναβαθμίσει σημαντικά τις υπηρεσίες μας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024