Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileSani Resort App: Νέα εφαρμογή για Iphone, Ipad, tablets και Android
Τεχνολογία

Sani Resort App: Νέα εφαρμογή για Iphone, Ipad, tablets και Android

Με τη νέα εφαρμογή Sani Resort App, ο χρήστης μπορεί να κάνει In-room dining, αλλά και να ξεναγηθεί με πρακτική ευκολία στις εγκαταστάσεις του resort καθώς και στο 'ημερολόγιο εκδηλώσεων' που πραγματοποιούνται στη Σάνη κάθε σεζόν.

Όλος ο κόσμος του Sani Resort τώρα και στα κινητά. Οι παραλίες, η φύση, τα ξενοδοχεία, τα μπαρ και τα εστιατόρια, τα τρία spa, τα φεστιβάλ, ο υγρότοπος της Σάνης και η κοσμοπολίτικη μαρίνα με τα πολυτελή καταστήματά της είναι στη διάθεση του χρήστη ανά πάσα ώρα για να τα εξερευνήσει.
 
H καινοτομία της νέας εφαρμογής για Iphone, Ipad, tablets και Android:
1. In-room dining: επιλογή απευθείας παραγγελίας φαγητού στο δωμάτιο. Με μία κίνηση και με την άνεσή του, μπορεί κανείς να μπει στο εστιατόριο του ξενοδοχείου του, να δει το μενού και να κάνει την παραγγελία του από το κινητό του μέσω App.
2. Χάρτης με όλες τις τοποθεσίες των χώρων.

Το Sani Resort App έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ξεναγεί το χρήστη με πρακτική ευκολία στις εγκαταστάσεις του resort καθώς και στο “ημερολόγιο εκδηλώσεων” που πραγματοποιούνται στη Σάνη κάθε σεζόν.

Επιπλέον, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να μοιραστεί κάποιος την εμπειρία των διακοπών του στο Sani Resort με όλους τους φίλους του στο Facebook, το Twitter, το Flickr και το Pinterest. Τέλος, μέσω της επιλογής του Push Messaging μπορεί να μένετι πάντα συντονισμένος σχετικά με τις ειδικές προσφορές, τις εκδηλώσεις αλλά και τις καθημερινές προτάσεις για κάθε τι που μπορείτε να κάνει.

Το Sani Resort App διατίθεται για downloading στα links της App Store και του GooglePlay.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024