Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣε Kord Hotels μετονομάζεται ο ξενοδοχειακός Όμιλος Γ&Ε Καραμολέγκος στη Σαντορίνη

Σε Kord Hotels μετονομάζεται ο ξενοδοχειακός Όμιλος Γ&Ε Καραμολέγκος στη Σαντορίνη

Στα πλαίσια της επετείου των 50 χρόνων λειτουργίας της Γ&Ε Καραμολέγκος ΑΞΤΕ θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο Kamari Beach έκθεση φωτογραφίας με παρουσίαση μοναδικών εικόνων της Σαντορίνης.

Πενήντα χρόνια λειτουργίας κλείνει και γιορτάζει φέτος στο νησί της Σαντορίνης η ξενοδοχειακή εταιρεία Γ&Ε Καραμολέγκος ΑΞΤΕΕ και υπό την ίδια ιδιοκτησία της οικογένειας του αείμνηστου Γεώργιου Καραμολέγκου, μετονομάζει τον όμιλο σε Kord Hotels.

Πρόκειται για την παλαιότερη ξενοδοχειακή εταιρεία πάνω στον παραθεριστικό τουρισμό στη Σαντορίνη, την οποία σήμερα συνεχίζουν η δεύτερη και η τρίτη γενιά μαζί με τους συνεργάτες τους.

Στις 13 Ιουλίου του 1972 άνοιξε τις πόρτες του το ξενοδοχείο Kamari Beach, το πρώτο resort hotel στην περιοχή Καμάρι, της Σαντορίνης. Σήμερα η εταιρεία μετρά 4 ξενοδοχειακές μονάδες, διαφορετικών κατηγοριών και σε διαφορετικές τοποθεσίες, καλύπτοντας όλο το εύρος της αγοράς και προβάλλει εκλεπτυσμένη αισθητική ανεξαρτήτως κατηγορίας. Πρόκειται για τα ξενοδοχεία The Majestic Hotel 5 αστέρων στα Φηρά, τις πολυτελείς κατοικίες Xenones Filotera στο Ημεροβίγλι και τα ξενοδοχεία Rosebay και Kamari Beach 4 αστέρων στο Καμάρι.

Στα πλαίσια της επετείου των 50 χρόνων θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο Kamari Beach έκθεση φωτογραφίας με παρουσίαση μοναδικών εικόνων της Σαντορίνης με έντονη αισθητική υπόσταση από τέσσερεις εκλεκτούς φωτογράφους που έχουν συνεργαστεί με τον ξενοδοχειακό όμιλο. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στους επισκέπτες της Σαντορίνης από τον Ιούλιο 2022 και ώρες 9.00 – 23.00.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024