Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΣειρά προϊόντων Navarino Icons από την Costa Navarino
Τα προϊόντα δημιουργούνται από αγγειοπλάστες και μικρούς τοπικούς παραγωγούς

Σειρά προϊόντων Navarino Icons από την Costa Navarino

Η σειρά προϊόντων Navarino Icons από την Costa Navarino, διατίθεται στα Hellenic Duty Free Shops, στα πολυκαταστήματα attica και αποκλειστικά στα Dean&Deluca στις ΗΠΑ.

Τα Hellenic Duty Free Shops και τα πολυκαταστήματα attica υποδέχονται τα Navarino Icons, μία σειρά αγροτικών προϊόντων και αντικειμένων τέχνης, εμπνευσμένα από την πλούσια παράδοση, την ιστορική κληρονομιά και τη φύση της Μεσσηνίας. Τα προϊόντα διατίθενται ήδη στα καταστήματα Dean & Deluca στις ΗΠΑ. Μέσω των Navarino Icons προάγονται ο πολιτισμός και οι γεύσεις της Μεσσηνίας, μεταφέροντας την αυθεντική φυσιογνωμία της περιοχής στα σπίτια όλου του κόσμου.

Τα προϊόντα δημιουργούνται από αγγειοπλάστες και μικρούς τοπικούς παραγωγούς, με σεβασμό στον πολιτισμό, στην ιστορία του τόπου και στις συνταγές που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά, χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μεθόδους, σε μικρές ποσότητες και με αυστηρό ποιοτικό έλεγχο σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Αυτά τα προϊόντα εκτός της Costa Navarino, των Hellenic Duty Free Shops (Αεροδρόμιο Αθήνας –περιοχές εντός και εκτός Σένγκεν- και Θεσσαλονίκης) και των πολυκαταστημάτων attica (Golden Hall και σύντομα στο City Link), διατίθενται επίσης στα καταστήματα Dean&Deluca στις ΗΠΑ, όπου για πρώτη φορά προσφέρεται μια ολοκληρωμένη σειρά ελληνικών προϊόντων.

Μελλοντικά τα Navarino Icons θα βρίσκονται και σε άλλα γνωστά καταστήματα τροφίμων στο εξωτερικό, όπου θα μπορεί να έρθει σε επαφή ο κόσμος με τη φυσική ομορφιά και ιστορική παράδοση της Μεσσηνίας.
    
Η συλλογή των αγροτικών προϊόντων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, ελιές, παστέλι, σπιτικά γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες, θυμαρίσιο μέλι, μπισκότα λαδιού, μαρτυρώντας τη Μεσσηνιακή και Πελοποννησιακή γαστρονομική παράδοση. Ψητές πιπεριές, ψητή μελιτζάνα, dip πιπεριάς-ντομάτας, χυλοπίτες και μπισκότα πορτοκαλιού διευρύνουν τη συλλογή.

Eιδικά για την περίοδο των Χριστουγέννων, μελομακάρονα και κουραμπιέδες περιλαμβάνονται στη σειρά Navarino Icons.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024