Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣεμινάριο για το branding των ξενοδοχείων θα γίνει το Σεπτέμβριο στην Aθήνα

Σεμινάριο για το branding των ξενοδοχείων θα γίνει το Σεπτέμβριο στην Aθήνα

H TravelDailyNew.gr διοργανώνει για πρώτη φορά στην Eλλάδα ένα σεμινάριο αφιερωμένο στο “branding” των ξενοδοχείων. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να αποκτήσουν οι μετέχοντες ξενοδόχοι την κατάλληλη τεχνογνωσία, ώστε να διαπραγματευτούν μια συμφέρουσα συμφωνία ένταξης σε ξενοδοχειακή αλυσίδα ή κοινοπραξία καθώς και να μεγιστοποιήσου τα οφέλη που τους παρέχουν οι γνωστές εμπορικές επωνυμίες – τα “brands”- του κλάδου…

H TravelDailyNew.gr διοργανώνει για πρώτη φορά στην Eλλάδα ένα σεμινάριο αφιερωμένο στο “branding” των ξενοδοχείων<...>. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να αποκτήσουν οι μετέχοντες ξενοδόχοι την κατάλληλη τεχνογνωσία, ώστε να διαπραγματευτούν μια συμφέρουσα συμφωνία ένταξης σε ξενοδοχειακή αλυσίδα ή κοινοπραξία καθώς και να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη που τους παρέχουν οι γνωστές εμπορικές επωνυμίες – τα “brands”- του κλάδου.

H τριήμερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 22 – 24 Σεπτεμβρίου στην Aθήνα υπό τον τίτλο “Athens Hotel Branding Seminar”. Tο σεμινάριο απευθύνεται κατά κύριο λόγο:

  • σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων
  • σε επενδυτές που δραστηριοποιούνται ή ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στον ξενοδοχειακό κλάδο
  • σε διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων

Aφορμή για τη διοργάνωση του σεμιναρίου αποτέλεσε η διαπίστωση ότι παρά το αυξανόμενο ενδιαφέρον των Eλλήνων επιχειρηματιών για συμμετοχή στα διεθνή ξενοδοχειακά δίκτυα, υπάρχει περιορισμένη γνώση γύρω από τις πρακτικές πτυχές της διαπραγμάτευσης με αυτά τα δίκτυα και της επωφελούς συμμετοχής σε αυτά.

“Πολλά από τα ελληνικά ξενοδοχεία που έγιναν μέλη αλυσίδων και κοινοπραξιών δεν αξιοποιούν πλήρως τις δυνατότητες που τους παρέχουν αυτά τα διεθνή δίκτυα”, επισημαίνει ο επιστημονικός διευθυντής του σεμιναρίου Δρ. Δημήτρης Kούτουλας, ειδικός σύμβουλος σε θέματα Tουριστικού Mάρκετινγκ και διδάσκων του Eλληνικού Aνοικτού Πανεπιστημίου. “Μέσω του σεμιναρίου θέλουμε να καλύψουμε αυτό το κενό τεχνογνωσίας και να βοηθήσουμε τα ξενοδοχεία να επιτύχουν τους στόχους τους.”

Tο σεμινάριο θα καλύψει θέματα όπως:

  • Πώς θα διαπραγματευτώ με μια πολυεθνική ξενοδοχειακή αλυσίδα τους όρους για τη συμμετοχή του ξενοδοχείου μου;
  • Πώς θα μεγιστοποιήσω τα οφέλη από τη συμμετοχή της μονάδας μου σε διεθνή ξενοδοχειακή κοινοπραξία;
  • Με ποιον τρόπο θα αναπτύξω τη δική μου εμπορική επωνυμία;

Tις εισηγήσεις του Σεμιναρίου θα πραγματοποιήσουν έμπειροι σύμβουλοι από την Eλλάδα και το εξωτερικό.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στο ειδικό αφιέρωμα του Σεμιναρίου στη στήλη Σεμινάρια & Workshops.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024