Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣημαντικά έσοδα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του Sofitel Athens Airport

Σημαντικά έσοδα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του Sofitel Athens Airport

Το πρώτο ξενοδοχείο αεροδρομίου στην Ελλάδα, το Sofitel Athens Airport, που άνοιξε τις πύλες του στις 12 Νοεμβρίου 2001, συμπλήρωσε ένα χρόνο λειτουργίας, στη διάρκεια του οποίου πραγματοποιήθηκαν 58.000 αφίξεις, […]

Το πρώτο ξενοδοχείο αεροδρομίου στην Ελλάδα, το Sofitel Athens Airport, που άνοιξε τις πύλες του στις 12 Νοεμβρίου 2001, συμπλήρωσε ένα χρόνο<...> λειτουργίας, στη διάρκεια του οποίου πραγματοποιήθηκαν 58.000 αφίξεις, φιλοξενήθηκαν στα 345 δωμάτια και σουίτες 73.500 άτομα και είχε συνολικά έσοδα 12.800.000 ευρώ.

Ο μέσος όρος πληρότητας του ξενοδοχείου ανήλθε στο 45,5% με μέσο όρο διαμονής 1,1 νύχτα, αριθμός που υποδηλώνει την ιδιαιτερότητά του.

Όσο αναφορά στους χώρους εστίασης του Sofitel Athens Airport, τα γεύματα που πραγματοποιήθηκαν στο 24ώρου λειτουργίας εστιατόριο ‘ΜΕΣΟΓΑΙΑ’ και στο γαστρονομικό εστιατόριο ‘ΚΑΡΑΒΙ’ στον 9ο όροφο, ανήλθαν στα 49.000 από πελάτες του ξενοδοχείου και μη.

Οι συνεδριακοί χώροι του Sofitel Athens Airport υποδέχθηκαν 30.000 άτομα, προσέφεραν 24.000 γεύματα και συμμετείχαν σημαντικά στην αύξηση των συνολικών εσόδων του ξενοδοχείου.

Η λειτουργία του ξενοδοχείου επιβεβαίωσε τις προβλέψεις και ο χρόνος που πέρασε, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου Frederic Clement, “ήταν ένας χρόνος δημιουργικός, κατά την διάρκεια του οποίου το Sofitel Athens Airport κατάφερε να λειτουργήσει όχι μόνο ως άλλο ένα απλό ξενοδοχείο, αλλά ως σταυροδρόμι συνάντησης της τέχνης και του πολιτισμού με τον αθλητισμό και το life style των επωνύμων”.

Με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας του, το Sofitel Athens Airport, διοργάνωσε πάρτι γενεθλίων σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην αίθουσα “Callisto” του ξενοδοχείου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν ένα χιουμοριστικό video με τους ‘επώνυμους’ που φιλοξενήθηκαν στο Sofitel Athens Airport τη χρονιά που πέρασε. Την βραδιά έκλεψε η εντυπωσιακή τούρτα που δημιούργησε ο chef του ξενοδοχείου Marc Morel, την οποία έκοψαν οι κ.κ. Yves Dupire, εντεταλμένος διευθυντής της Accor Hotels & Resorts, Μάριος Δανέζης, διεθύνων σύμβουλος, Frederic Clement, γενικός διευθυντής του Sofitel Athens Airport, Ευριπίδης Τζίκας, αναπληρωτής γενικός διευθυντής και Γιώργος Σταύρου, εμπορικός διευθυντής της Accor στην Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024