Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣημαντικές αποφάσεις για την Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις ΑΕ

Σημαντικές αποφάσεις για την Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις ΑΕ

Μία σειρά σημαντικών αποφάσεων πάρθηκαν και εγκρίθηκαν κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις ΑΕ στις 9 Μαΐου 2003 και ειδικότερα αποφασίσθηκε : Η υποβολή […]

Μία σειρά σημαντικών αποφάσεων πάρθηκαν και εγκρίθηκαν κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις ΑΕ στις<...> 9 Μαΐου 2003 και ειδικότερα αποφασίσθηκε :

  1. Η υποβολή προς έγκριση του Ισολογισμού της 31.12.2002 και των λοιπών ετησίων οικονομικών καταστάσεων, μετά των σχετικών Εκθέσεων του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτού.
  2. Η απαλλαγή του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτού από κάθε ευθύνη για τη χρήση του έτους 2002.
  3. Η εκλογή Ορκωτού Ελεγκτού, τακτικού και αναπληρωματικού, για τη χρήση του έτους 2003 και έγκριση της αμοιβής τους.
  4. Η διεύρυνση του σκοπού με τροποποίηση του άρθρου 2 του Καταστατικού κατά το οποίο αναλύεται ότι σκοπός της εταιρίας είναι:
  • Η ανέγερση και λειτουργία τουριστικών ξενοδοχείων πολυτελείας και κάθε άλλης ξενοδοχειακής επιχείρησης, είτε από την ίδια, είτε σε συνεργασία με άλλους ξενοδοχειακούς οργανισμούς ημεδαπούς ή αλλοδαπούς, η ενδεχόμενη παραχώρηση της εκμετάλλευσης ξενοδοχείων προς οποιοδήποτε τρίτο, η ενέργεια κάθε πιστωτικής εργασίας με κερδοσκοπικό σκοπό στο ξενοδοχειακό κλάδο, η ίδρυση τουριστικών και διαφημιστικών γραφείων, γραφείων ταξιδίων και γραφείων προσέλκυσης και εξυπηρέτησης τουριστών και γενικά κάθε άλλη κερδοσκοπική επιχείρηση ξενοδοχείου, τουριστικών περιπτέρων που συνδέεται άμεσα ή έμμεσα με την ξενοδοχειακή κερδοφόρα εργασία.
  • Κάθε παράπλευρη και / ή παραπληρωματική δραστηριότητα αναγκαία ή χρήσιμη για την επωφελέστερη εκμετάλλευση των ξενοδοχειακών μονάδων της εταιρίας και προς εξυπηρέτηση της λειτουργικότητας αυτών, επίσης δε προς εξυπηρέτηση των πελατών, όπως, κατά ενδεικτική αναφορά, εκμίσθωση ή παραχώρηση εκμεταλλεύσεως χώρων των ξενοδοχειακών μονάδων σε τρίτους με αντάλλαγμα, λειτουργία εντός των ξενοδοχειακών μονάδων σταθμών αυτοκινήτων, εστιατορίων, ζαχαροπλαστείων, κέντρων αναψυχής και ψυχαγωγίας, κέντρων άθλησης και υγιεινής, φυσιοθεραπείας, πλυντηρίων αυτοκινήτων, πλυντηρίων και καθαριστηρίων ενδυμάτων και κλινοστρωμνών, η παραγωγή και εκμετάλλευση ηλεκτρικής ενέργειας, η εκμετάλλευση κολυμβητικών δεξαμενών και οργανωμένων ακτών, η παροχή υπηρεσιών ανταλλακτηρίου συναλλάγματος, υπηρεσιών τροφοδοσίας (catering) εντός ή εκτός των ξενοδοχειακών μονάδων, η παροχή υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας, τηρουμένων των ανά δραστηριότητα απαιτουμένων διατυπώσεων, οι οποίες ενδεχομένως προβλέπονται από τις ειδικές κατά περίπτωση εκάστοτε υφιστάμενες διατάξεις.
  • Η εκλογή νέου Δ.Σ. κατά τις διατάξεις του Ν. 3016 / 2002 περί εταιρικής διακυβερνήσεως. Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. της Εταιρίας η θητεία του οποίου θα είναι εξαετής, όπως προβλέπει το άρθρο 12 του καταστατικού της Εταιρίας είναι η ακόλουθος:
    • Γιάννης Κωστόπουλος, πρόεδρος Δ.Σ., εκτελεστικό μέλος.
    • Παύλος Καρακώστας, αντιπρόεδρος Δ.Σ., εκτελεστικό μέλος.
    • Μαρίνος Γιαννόπουλος, δ/νων σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος.
    • Θεμιστοκλής Κορκόντζελος, μέλος Δ.Σ., εκτελεστικό μέλος.
    • Αντώνιος Λεούσης, μέλος Δ.Σ., μη εκτελεστικό μέλος.
    • Γεώργιος Παμπούκης, μέλος Δ.Σ., ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.
    • Στέφανος Παντζόπουλος, μέλος Δ.Σ., ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.
  • Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 23 του κ.ν. 2190/1920, στα μέλη του Δ.Σ. και της Γενικής Διευθύνσεως ή και σε Διευθυντές να μετέχουν σε Δ.Σ. ή στη Διεύθυνση εταιριών του Ομίλου που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς.
  • Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

    Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
    Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

    Ετικέτες
    26/04/2024
    25/04/2024
    24/04/2024
    23/04/2024
    22/04/2024
    19/04/2024