Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣημαντικές διακρίσεις για το Kantouni Beach Boutique Hotel στην Κάλυμνο
Ξενοδοχεία

Σημαντικές διακρίσεις για το Kantouni Beach Boutique Hotel στην Κάλυμνο

To Kantouni Beach Boutique Hotel ξεχωρίζει για την τοποθεσία του πάνω στη θάλασσα, το μοντέρνο σχεδιασμό του, διατηρώντας παράλληλα την ισορροπία με το φυσικό περιβάλλον.

Το τετράστερο πλέον, ύστερα από ριζική ανακαίνιση, Kantouni Beach Boutique Hotel έχει λάβει σημαντικές βραβεύσεις και διακρίσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα, που το αναδεικνύουν ως κορυφαίο ξενοδοχείο της Καλύμνου και στις πρώτες θέσεις στην κατηγορία του σε όλη την Ελλάδα.

“Η πρόσφατη βράβευσή μας από το TripAdvisor-Travelers’ Choice 2022 ως ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, μας τιμά ιδιαίτερα και αντικατοπτρίζει την αφοσίωσή μας να δημιουργήσουμε μια μοναδική εμπειρία διακοπών και να αναδείξουμε την ελληνική φιλοξενία”, σημειώνει η διεύθυνση του ξενοδοχείου. “Ταυτόχρονα, η βαθμολογία μας με 9.7 από την Booking.com – Traveler Review Award 2022, δεν είναι απλά ένας αριθμός, αλλά η αναγνώριση της επιμονής μας στη λεπτομέρεια. Ευχαριστούμε για όλες τις κριτικές και δεσμευόμαστε για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας, στοχεύοντας στην αριστεία!”

To Kantouni Beach Boutique Hotel ξεχωρίζει για την τοποθεσία του πάνω στη θάλασσα, το μοντέρνο σχεδιασμό του, διατηρώντας παράλληλα την ισορροπία με το φυσικό περιβάλλον. Το ξενοδοχείο διαθέτει 30 συνολικά δωμάτια και σουίτες, και με θέα στη θάλασσα, πισίνα με πολυτελείς ξαπλώστρες και εστιατόριο μπαρ πάνω στην παραλία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024