Τελευταία νέα
HomeΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαSofitel Athens Airport: Εορτασμός του Beaujolais Nouveau

Sofitel Athens Airport: Εορτασμός του Beaujolais Nouveau

Γιορτάσθηκε πρόσφατα η άφιξη του Beaujolais Nouveau στο νέο ξενοδοχείο πέντε αστέρων Sofitel Athens Airport υπό την αιγίδα της Γαλλικής Πρεσβείας. Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν ο Γενικός Διευθυντής του Sofitel […]

Γιορτάσθηκε πρόσφατα η άφιξη του Beaujolais Nouveau στο νέο ξενοδοχείο πέντε αστέρων Sofitel<.> Athens Airport υπό την αιγίδα<...> της Γαλλικής Πρεσβείας.

Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν ο Γενικός Διευθυντής του Sofitel Athens Airport κ. Frédéric Clément και ο Πρέσβης της Γαλλίας κ. Jean-Maurice Ripert.

Ο εορτασμός του Beaujolais Nouveau αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της γαλλικής οινοποιίας και πραγματοποιείται σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης ταυτόχρονα κάθε τρίτη Πέμπτη του Νοεμβρίου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, μέλη της Γαλλικής κοινότητας στην Ελλάδα, μέλη της διπλωματικής κοινότητας, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, αντιπροσωπεία 48 ατόμων της Γαλλικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Σημειώνεται ότι τα επίσημα εγκαίνια του Sofitel Athens Airport θα γίνουν στις αρχές του 2002.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/09/2022
22/09/2022
21/09/2022
20/09/2022
19/09/2022