Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣτην Axia Hospitality η διαχείριση των πωλήσεων των ξενοδοχείων του Diana Group Hotels στη Ζάκυνθο
Ξενοδοχεία

Στην Axia Hospitality η διαχείριση των πωλήσεων των ξενοδοχείων του Diana Group Hotels στη Ζάκυνθο

Το πλαίσιο της συνεργασίας περιλαμβάνει τη γνώση της ομάδας της Axia Hospitality στο Content, Yield και Revenue Management, τη διαχείριση των IDS των ξενοδοχείων, τη σύναψη και τη διαχείριση συμβολαίων με ταξιδιωτικά πρακτορεία που ειδικεύονται στον πολυτελή τουρισμό, καθώς και την εκπροσώπησή τους στις σημαντικότερες εκθέσεις τουρισμού και roadshows ανά τον κόσμο.

Τα τέσσερα ξενοδοχεία του Diana Group Hotels στη Ζάκυνθο προστέθηκαν πρόσφατα στο χαρτοφυλάκιο των συνεργασιών της Axia Hospitality. Πιο συγκεκριμένα, τα ομώνυμα ξενοδοχεία του ομίλου, Diana Hotel και Diana Palace στην πόλη της Ζακύνθου και στο κοσμοπολίτικο Αγράσι, αντίστοιχα, το Filoxenia Hotel στο παραλιακό Τσιλιβί, καθώς και το Meandros Boutique & Spa Hotel στο παραθαλάσσιο χωριό του Καλαμακίου, ανέθεσαν πρόσφατα στην Αxia Hospitality τη διαχείριση των online και offline πωλήσεων τους.

Το πλαίσιο της συνεργασίας, η οποία σε πρώτη φάση θα έχει ισχύ δύο χρόνια, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την εξειδικευμένη γνώση της ομάδας της Axia Hospitality στο Content, Yield και Revenue Management, τη διαχείριση των IDS των τεσσάρων ξενοδοχείων, τη σύναψη και τη διαχείριση συμβολαίων με ταξιδιωτικά πρακτορεία που ειδικεύονται στον πολυτελή τουρισμό, καθώς και την εκπροσώπησή τους στις σημαντικότερες εκθέσεις τουρισμού και roadshows ανά τον κόσμο.

“Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η είσοδος της επαγγελματικής μας δραστηριοποίησης στην αγορά της Ζακύνθου εγκαινιάζεται με ένα τόσο ηγετικό όνομα στην τουριστική αγορά του νησιού όπως αυτό της οικογένειας Μάργαρη” αναφέρει σχετικά ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Axia Hospitality, κ. Γιάννης Κυρίτσης – και συνεχίζει: “Καλωσορίζουμε τον όμιλο Diana Group Hotels στην οικογένειά μας με την πεποίθηση ότι η συνέργεια αυτή θα ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο όχι μόνο τα τέσσερα ξενοδοχειακά brands, αλλά και τον ίδιο τον προορισμό”.

Στη φωτογραφία, το Meandros Boutique & Spa Hotel στο παραθαλάσσιο χωριό του Καλαμακίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024