Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣτην Ελλάδα η ολοκληρωμένη λύση μέσω smartphone 'manet' από την HiT ΑΕ
Τεχνολογία

Στην Ελλάδα η ολοκληρωμένη λύση μέσω smartphone 'manet' από την HiT ΑΕ

Η λύση παρέχει στον ξενοδόχο τη δυνατότητα ύπαρξης, ενός μόνιμου διαύλου επικοινωνίας του ξενοδοχείου με τον πελάτη, την προβολή σε πραγματικό χρόνο προσφορών (last minute, happy hour κ.ά.) είτε της μονάδος ή και τρίτων που συνεργάζονται με το ξενοδοχείο.

Ισχυρότατο όπλο στη “φαρέτρα” παροχών, αλλά και εργαλείο επαύξησης των εσόδων, των ξενοδοχείων φέρνει στην Ελλάδα η HIT ΑΕ. Πρόκειται για το προϊόν manet, την ολοκληρωμένη λύση μέσω smartphone που προσφέρει μεταξύ άλλων, στον επισκέπτη απεριόριστο χρόνο ομιλίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό και απεριόριστη πρόσβαση σε περιβάλλον 4G Internet. Παράλληλα παρέχει στον ξενοδόχο τη δυνατότητα ύπαρξης, ενός μόνιμου διαύλου επικοινωνίας του ξενοδοχείου με τον πελάτη, την προβολή σε πραγματικό χρόνο προσφορών (last minute, happy hour κ.ά.) είτε της μονάδος ή και τρίτων που συνεργάζονται με το ξενοδοχείο. Ταυτόχρονα, με την ευέλικτη και φιλική πλατφόρμα έτοιμων εφαρμογών, που διαθέτει το εν λόγω smartphone, δύναται να επιτευχθεί αμφίδρομη διασύνδεση (interface) με το PMS του ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα πλήθος ξενοδοχειακών υπηρεσιών να γίνονται προσβάσιμες στους πελάτες της μονάδας. Τέλος προσφέρεται και η άμεση δυνατότητα εξαγωγής χρήσιμων στατιστικών στοιχείων μέσω των δεδομένων που συγκεντρώνονται.

Η διάθεση του προϊόντος manet στην ελληνική αγορά, την πιο προηγμένη ξενοδοχειακή λύση Guest Experience μέσω προσωποποιημένης συσκευής Smartphone, ξεκινά από αύριο από την HIT, τον επίσημο αντιπρόσωπο της φερώνυμης εταιρείας Manet Mobile Solutions Srl σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η λύση manet, ειδικά προσαρμοσμένη στη ξενοδοχειακή αγορά έχει ως στόχο τη διαρκή επικοινωνία του ξενοδοχείου με τους πελάτες του, την μετατροπή της διαμονής σε εμπειρία (guest experience), την αύξηση των κερδών της επιχείρησης και τη βελτίωση της διαδικτυακής φήμης του ξενοδοχείου (reputation). Επιπροσθέτως, σύμφωνα με έρευνα ποιότητας της Manet Mobile Solutions Srl, η χρήση του προϊόντος manet αυξάνει, σε ποσοστό 9% κατ’ελάχιστον τις κρατήσεις στα services του ξενοδοχείου, κατά 17% τις θετικές κριτικές σε TripAdvisor και λοιπά Social Media και δημιουργεί 36% περισσότερους ευχαριστημένους πελάτες. Επίσης, διαπιστώνεται ότι ο μέσος χρόνος χρήσης της υπηρεσίας από τον επισκέπτη ανέρχεται στα 92 λεπτά σε καθημερινή βάση.

Όπως επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλος της HIT κ. Γιάννης Μυτιληναίος, “η λύση manet αποτελείται από ένα προσωποποιημένο smartphone αφιερωμένο στους φιλοξενούμενους, το οποίο, πέρα από σειρά τουριστικών περιεχομένων και υπηρεσιών, παρέχει δωρεάν διεθνή τηλεφωνήματα και διαδικτυακή πλοήγηση άνευ ορίων με mobile internet και με δυνατότητα λειτουργίας Hot Spot. Εκτός από την ευέλικτη και φιλική πλατφόρμα έτοιμων εφαρμογών, μπορεί να γίνει και διασύνδεση με το PMS και τότε πληθώρα ξενοδοχειακών υπηρεσιών γίνονται  προσβάσιμες  από τους επισκέπτες του ξενοδοχείου”. Και προσθέτει: “Η νέα υπηρεσία web dashboard επιτρέπει την προώθηση των εσωτερικών υπηρεσιών,  τον συντονισμό εμπορικών συνεργασιών, την τήρηση της επαφής με τους πελάτες σε κάθε στιγμή της παραμονής τους στο ξενοδοχείο καθώς τη γνωριμία με τις συνήθειές τους και τα ενδιαφέροντά τους”.

Η HiT Hospitality Integrated Technologies AE δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού τα τελευταία 25 χρόνια ως Hospitality Integrator στην Ελλάδα. Με πάνω από 1.400 ξενοδοχειακά συγκροτήματα και 8.000 εγκαταστάσεις μαζικής εστίασης, αλλά και ιστορία οργάνωσης των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών αλυσίδων, των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 και των πιο γνωστών αλυσίδων γρήγορου φαγητού της χώρας, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε όλο το φάσμα της βιομηχανίας του τουρισμού και της εστίασης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024