Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣτις Hines και Henderson πέρασαν πέντε ξενοδοχεία στην Κρήτη
Ξενοδοχεία

Στις Hines και Henderson πέρασαν πέντε ξενοδοχεία στην Κρήτη

Εξαγοράστηκαν 'Coral' και 'Ερμής' στον Άγιο Νικόλαο, 'Apollonia Beach Resort και 'Santa Marina Beach' στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, και 'Sitia Beach City Resort' στη Σητεία.

Οι αμερικανικοί όμιλοι Hines και Henderson Park αγόρασαν πέντε μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Κρήτη, τα οποία ανήκαν σε εταιρείες των οικογενειών Κεφαλογιάννη και Μαμιδάκη. Τα ξενοδοχεία είναι συνολικής συνολικής δυναμικότητας περίπου 2.400 κλινών (1.094 δωματίων), εγκατεστημένα σε οικόπεδα συνολικής επιφάνειας 64 στρεμμάτων.

Ειδικότερα, από την οικογένεια Μαμιδάκη πήραν τα “Coral” και “Ερμής”, 170 και 218 δωματίων αντίστοιχα, που βρίσκονται στον Άγιο Νικόλαο Λασηθίου. Από την εταιρεία Cyan Group της οικογένειας Κεφαλογιάννη εξαγοράστηκε το 5άστερο Apollonia Beach Resort και το 4άστερο Santa Marina Beach, με 336 και 208 δωμάτια αντίστοιχα, στην Αμμουδάρα Ηρακλείου. Ακόμη, εξαγοράστηκε το επίσης 5άστερο Sitia Beach City Resort με 162 δωμάτια, που βρίσκεται στη Σητεία

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Hines, “όλα τα ξενοδοχεία έχουν ισχυρό ιστορικό σε επίπεδο πληρότητας και μπορούν να αναβαθμιστούν μέσω αναδιάρθρωσης της ιδιοκτησίας και της κεφαλαιακής δομής. Επίσης διαθέτουν σημαντικές δυνατότητες δημιουργίας αξίας μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα μέσω ανακαίνισης, επανατοποθέτησης της επωνυμίας τους και προληπτικής διαχείρισης σε επίπεδο περιουσιακών στοιχείων”.

Ο Όμιλος Y&T Daskalantonakis Knossian, ειδικός διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων πολυτελών ξενοδοχείων, έχει οριστεί από την κοινοπραξία ως τοπικός συνεργάτης, υπεύθυνος για τη διαχείριση των ξενοδοχείων.

Στη φωτογραφία, το Sitia Beach City Resort.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024