Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣτις κορυφαίες επιλογές του Forbes για αποδράσεις στην Ευρώπη το Santa Marina
Ξενοδοχεία

Στις κορυφαίες επιλογές του Forbes για αποδράσεις στην Ευρώπη το Santa Marina

Το Santa Marina διαθέτει τη μόνη ιδιωτική παραλία στη Μύκονο, ενώ το εστιατόριό του, 'Buddha-Bar Beach Μykonos', είναι μέλος της φημισμένης αλυσίδας εστιατορίων Buddha-Bar.

To Santa Marina, A Luxury Collection Resort, Mykonos περιλαμβάνεται στη λίστα με τις κορυφαίες επιλογές για αποδράσεις στην Ευρώπη τoυ περιοδικού “Forbes”.

Το εμβληματικό ξενοδοχείο της Μυκόνου ξεχωρίζει, μαζί με άλλα τέσσερα ξενοδοχεία από τη Mallorca, την Ibiza, την Antibes και το Capri, για το εξαιρετικό επίπεδο των υπηρεσιών του και τη μοναδική εμπειρία φιλοξενίας που προσφέρει στους επισκέπτες του.

Το Santa Marina διαθέτει τη μόνη ιδιωτική παραλία στη Μύκονο, ενώ το εστιατόριό του, “Buddha-Bar Beach Μykonos”, είναι μέλος της φημισμένης αλυσίδας εστιατορίων Buddha-Bar. To ξενοδοχείο αποτελεί για χρόνια αγαπημένο προορισμό του διεθνούς jet-set ενώ μόνο φέτος, φιλοξένησε τον Leonardo Di Caprio, τον Gerald Butler, την Alessandra Ambrosio, την Arianna Grande κ.ά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024