Τελευταία νέα
HomeΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣτο χρηματιστήριο το Nana Beach της Κρήτης

Στο χρηματιστήριο το Nana Beach της Κρήτης

Η εταιρία Μ. και Α. Καρατζή Α.Ε. ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Nana Beach στην Χερσόνησο Ηρακλείου της Κρήτης βρίσκεται στις τελικές εγκρίσεις από τα διοικητικά συμβούλια του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών και […]

Η εταιρία Μ. και Α. Καρατζή Α.Ε. ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Nana Beach<.> στην Χερσόνησο Ηρακλείου της Κρήτης βρίσκεται<...> στις τελικές εγκρίσεις από τα διοικητικά συμβούλια του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών και της επιτροπής κεφαλαιαγοράς, για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με δημόσια εγγραφή και την εισαγωγή των μετοχών της παράλληλης αγοράς του Χ.Α.Α. Σύντομα μάλιστα αναμένεται να καθορισθούν οι ημερομηνίες για την δημόσια εγγραφή, που θα είναι εντός του μηνός Ιουλίου.
Η εταιρία για την αύξηση του κεφαλαίου της θα εκδώσει 3.082.000 νέες ονομαστικές μετοχές, από τις οποίες 2.936.000 θα διατεθούν στο ευρύ επενδυτικό κοινό με δημόσια εγγραφή, και οι υπόλοιπες 146.000 με ιδιωτική τοποθέτηση, στο προσωπικό της εταιρίας και σε συνεργάτες της.
Τα κεφάλαια που θα συγκεντρωθούν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Μ. και Α. Καράτζη Α.Ε. προβλέπεται ότι θα διατεθούν για την επέκταση και ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων και την ενίσχυση των κεφαλαίων κίνησης της επιχείρησης.
Το ξενοδοχείο Nana Beach είναι Α' κατηγορίας, δυναμικότητας 700 κλινών και είναι πιστοποιημένο με ISO 9001 και HACCP.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/09/2022
22/09/2022
21/09/2022
20/09/2022
19/09/2022