Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣτο Porto Carras Grand Resort το Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ποδηλασίας

Στο Porto Carras Grand Resort το Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ποδηλασίας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 1-2 Μαρτίου 2008, στο Porto Carras Grand Resort, το συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ποδηλασίας «UEC» και της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, με αφορμή τη διοργάνωσητου […]

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 1-2 Μαρτίου 2008, στο Porto Carras Grand Resort, το συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ποδηλασίας «UEC» και της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, με αφορμή τη διοργάνωση<…>του 1ου Διεθνούς Ποδηλατικού γύρου Χαλκιδικής, που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 11 Μαΐου 2008.

Στο συνέδριο, το οποίο φιλοξενήθηκε στους άριστα εξοπλισμένους χώρους του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου Σιθωνία, συμμετείχαν μέλη των διοικήσεων ποδηλατικών ομοσπονδιών από 48 χώρες για να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν προτάσεις για την ανάπτυξη και το μέλλον της ποδηλασίας στην Ευρώπη.

Τις εκδηλώσεις του συνεδρίου, τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ποδηλασίας «UEC», κ. Βλαντιμίρ Χόλουμπετς, ο Αντιπρόεδρος κ. Θανάσης Τζίμας, καθώς και ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ένωσης Ποδηλασίας «UCI», κ. Πατ Μακουέιντ. Οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες του συνεδρίου έμειναν εντυπωσιασμένοι από την απαράμιλλη ποιότητα των υπηρεσιών και τη φιλοξενία που τους προσέφερε το Porto Carras Grand Resort, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη διοργάνωση.

H ανάληψη και η επιτυχημένη υλοποίηση ενός εξειδικευμένου συνεδρίου ποδηλασίας, σηματοδοτεί την έναρξη μιας οργανωμένης προσπάθειας του Porto Carras Grand Resort να εντάξει στο ενεργητικό του περαιτέρω δραστηριότητες, που θα αναδείξουν τόσο την ταυτότητα του συγκροτήματος, όσο και την περιοχή της Χαλκιδικής σε σημείο αναφοράς για δραστηριότητες ποδηλατικού τουρισμού.

“Το συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ποδηλασίας και της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας αποτελεί” σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας “μια ακόμη κορυφαία εκδήλωση, που επιβεβαιώνει το συγκριτικό πλεονέκτημα του Porto Carras Grand Resort ως ιδανικού προορισμού της χώρας μας για τουριστικές και συνεδριακές διοργανώσεις υψηλών αξιώσεων”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024