Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣτον Ηλιότοπο το Cellier Wine Club

Στον Ηλιότοπο το Cellier Wine Club

Το ξενοδοχείο Ηλιότοπος στο Ημεροβίγλι διευρύνει τις δραστηριότητες του με οινικό περιεχόμενο πέρα από τις γευσιγνωσίες κρασιώναπό τον σαντορινιό κυρίως αμπελώνα, που πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη απόγευμα στην ηφαιστειακή σπηλιά του. […]

Το ξενοδοχείο Ηλιότοπος στο Ημεροβίγλι διευρύνει τις δραστηριότητες του με οινικό περιεχόμενο πέρα από τις γευσιγνωσίες κρασιών<...>από τον σαντορινιό κυρίως αμπελώνα, που πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη απόγευμα στην ηφαιστειακή σπηλιά του.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτών των δραστηριοτήτων, φιλοξενεί το Cellier Wine Club, το οποίο διοργανώνει το Σάββατο 27 Αυγούστου και ώρα 20:00 γευσιγνωσία με θέμα `Chardonnay από όλο τον κόσμο`.

Η τεχνογνωσία του Cellier Wine Club σε συνδυασμό με το περιβάλλον του Ηλιότοπου εγγυώνται πως θα είναι μία εμπειρία μοναδικής γευστικής περιπλάνησης και μαγευτικής ατμόσφαιρας με θέα την καλντέρα, που αξίζει να απολαύσουν οι λάτρεις του κρασιού και όχι μόνο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024