Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣτον όμιλο Yes! Hotels το πρώην Olympic Palace

Στον όμιλο Yes! Hotels το πρώην Olympic Palace

Στο δυναμικό του ομίλου Yes! Hotels εντάχθηκε πρόσφατα ένας νέος ξενοδοχειακός χώρος, αυτός του πρώην Olympic Palace. Πρόκειται για το πέμπτο ξενοδοχείο του ομίλου, που ήδη περιλαμβάνει τα ξενοδοχεία Semiramis, […]

Στο δυναμικό του ομίλου Yes! Hotels εντάχθηκε πρόσφατα ένας νέος ξενοδοχειακός χώρος, αυτός του πρώην Olympic Palace. Πρόκειται για το πέμπτο ξενοδοχείο του ομίλου, που ήδη περιλαμβάνει τα ξενοδοχεία Semiramis, Twentyone, Kefalari Suites<...>στην Κηφισιά και Periscope στο Κολωνάκι. Ιδανικά τοποθετημένο στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος και δίπλα στην Πλάκα, στο τρίγωνο των οδών Φιλελλήνων, Ναυάρχου Νικοδήμου και Λαμάχου, το κτίριο ενός από τα πιο λαμπρά ξενοδοχεία της πόλης αναμένεται να ανακαινιστεί πλήρως, σύμφωνα με τον design χαρακτήρα και την παγκόσμια αισθητική όλων των ξενοδοχείων του ομίλου Yes! Hotels.

Το νέο όνομα του ξενοδοχείου, καθώς και οι διακοσμητικές και λειτουργικές επεμβάσεις σε όλους τους χώρους του κτιρίου πρόκειται να καθοριστούν στο επόμενο διάστημα. Αυτός ο νέος ξενοδοχειακός προορισμός της Yes! Hotels αναμένεται να προσδώσει νέα πνοή και χαρακτήρα στο κέντρο της πόλης, ως χώρος διαμονής για τους διεθνείς ταξιδιώτες, κέντρο φιλοξενίας επαγγελματικών εκδηλώσεων και συνεδρίων σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, καθώς και να αποτελέσει σημείο συνάντησης για τους Αθηναίους. Η έναρξη λειτουργίας του νέου ξενοδοχείου προγραμματίζεται για το φθινόπωρο του 2008.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024