Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυμφωνία συνεργασίας της Food Brokers ΑΕ με την Ένωση Ξενοδοχείων Νομού Ηρακλείου
Ξενοδοχία

Συμφωνία συνεργασίας της Food Brokers ΑΕ με την Ένωση Ξενοδοχείων Νομού Ηρακλείου

Έλληνες παραγωγοί και προμηθευτές έχουν την δυνατότητα να προωθήσουν τα προϊόντα τους, απευθυνόμενοι αποκλειστικά σε επαγγελματίες αγοραστές Retail και HoReCa στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Σε συμφωνία για συνεργασία κατέληξαν η Food Brokers ΑΕ με την Ένωση Ξενοδοχείων Νομού Ηρακλείου. Η foodbrokers.com είναι μια νέα, B2B ψηφιακή πλατφόρμα προβολής και πώλησης ελληνικών τροφίμων και ποτών, όπου Έλληνες παραγωγοί και προμηθευτές έχουν την δυνατότητα να προωθήσουν τα προϊόντα τους, απευθυνόμενοι αποκλειστικά σε επαγγελματίες αγοραστές Retail και HoReCa στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Η foodbrokers.com παρέχει ένα φιλικό προς τους χρήστες περιβάλλον εργασίας, με πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα με συνεχή υποστήριξη και ενημέρωση.

Ο κ. Σπύρος Μερκούρης, γενικός διευθυντής της Food Brokers AE, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Η υπογραφή συμφωνίας και η συνεργασία μας με την Ένωση Ξενοδοχείων νομού Ηρακλείου, αποτελεί μια στρατηγική κίνηση που δίνει την δυνατότητα σε παραγωγούς και προμηθευτές που εστιάζουν στον κλάδο του HoReCa να εγγραφούν στην foodbrokers.com, με στόχο τα μέλη της Ένωσης και τα τμήματα αγορών τους, με την χρήση της πλατφόρμας, να έχουν άμεση πρόσβαση σε πληθώρα προμηθευτών και προϊόντων, να αναζητήσουν την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής για τα προϊόντα τους, να λάβουν άμεσα προσφορές από τους προμηθευτές, να επικοινωνήσουν μαζί τους και να καταλήξουν σε συμφωνία αγοράς. Με τον τρόπο αυτό, αξιοποιούν καλύτερα το ανθρώπινο δυναμικό τους, μειώνουν τα λειτουργικά τους έξοδα και εξασφαλίζουν περισσότερη διαφάνεια στις συναλλαγές τους. Επίσης, η foodbrokers.com εγγυάται την προστασία των προσωπικών δεδομένων και την ασφάλεια των συναλλαγών με τη χρήση του λογαριασμού escrow. Όλα τα παραπάνω συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη διοίκηση, τη βελτίωση της κερδοφορίας και της απόδοσης επενδυμένων κεφαλαίων των μελών της Ένωσης”.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων νομού Ηρακλείου, κ. Νίκος Χαλκιαδάκης, “η παρούσα συμφωνία είναι ιδιαίτερα σημαντική και πρωτοπόρα για τον κλάδο του τουρισμού. Ειδικότερα, την περίοδο που διανύουμε λόγω της πρωτοφανούς ανόδου των τιμών των πρώτων υλών, η εγγραφή στην foodbrokers.com θα μας δώσει την ευκαιρία να έχουμε πρόσβαση σε χιλιάδες κωδικούς πρωτογενών και δευτερογενών ελληνικών προϊόντων, που διαφορετικά αυτό δεν θα ήταν εφικτό. Τα ελληνικά μας προϊόντα έχουν μεγάλη αξία και άριστη ποιότητα και είναι άξια, ώστε να καταστούν ανταγωνιστικά και στην εκτός Ελλάδος αγορά. Μόνο κέρδος μπορεί να έχει κάποιος επαγγελματίας αγοραστής από την χρήση της πλατφόρμας, καθώς σίγουρα θα εξασφαλίσει τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής. Καθώς μεταβαίνουμε σε μια τάση αποπαγκοσμιοποίησης λόγω των παγκόσμιων οικονομικών εξελίξεων, για να μπορέσουμε να καταστήσουμε βιώσιμη την λειτουργία των επιχειρήσεών μας, καλό θα είναι να εστιάσουμε στις τοπικές οικονομίες- κοινωνίες και η foodbrokers.com μας δίνει τη δυνατότητα να το επιτύχουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.

Στη φωτογραφία, ο κ. Σπύρος Μερκούρης, γενικός διευθυντής της Food Brokers AE (αριστερά) με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχείων νομού Ηρακλείου, κ. Νίκο Χαλκιαδάκη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024