Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυμφωνία της HotelBrain με το επενδυτικό κεφάλαιο SouthBridge Europe
Hotel management

Συμφωνία της HotelBrain με το επενδυτικό κεφάλαιο SouthBridge Europe

To επενδυτικό κεφάλαιο SouthBridge Europe, με βασικό επενδυτή του το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (European Investment Fund), στηρίζει δυναμικές επιχειρήσεις, προσφέροντας τους μακροπρόθεσμα αναπτυξιακά κεφάλαια (growth capital).

Την επίτευξη συμφωνίας με το επενδυτικό κεφάλαιο SouthBridge Europe ανακοινώνει η ελληνική εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων HotelBrain. Η συμφωνία αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της εμπιστοσύνης της διεθνούς επενδυτικής κοινότητας στις δυνατότητες της HotelBrain για δυναμική ανάπτυξη και διατήρηση της ηγετικής θέσης της εταιρείας στον κλάδο της διαχείρισης ξενοδοχείων.

To επενδυτικό κεφάλαιο SouthBridge Europe, με βασικό επενδυτή του το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (European Investment Fund), στηρίζει δυναμικές επιχειρήσεις, προσφέροντας τους μακροπρόθεσμα αναπτυξιακά κεφάλαια (growth capital). Το SouthBridge Europe στοχεύει σε συνεργασίες με δυναμικούς επιχειρηματίες και εταιρείες που είναι σε θέση να προσαρμοστούν αποτελεσματικά στα νέα δεδομένα και να αποτελέσουν πόλο ανάπτυξης στο μέλλον.

Με εφαλτήριο την εμπιστοσύνη ενός σημαντικού θεσμικού επενδυτή, η διοίκηση της HotelBrain θα προχωρήσει στην εφαρμογή αναπτυξιακών επιχειρηματικών σχεδίων και πρωτοβουλιών που θα ενισχύσουν την πρωταγωνιστική παρουσία της εταιρείας στην ελληνική και διεθνή αγορά και θα αναβαθμίσουν περαιτέρω την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών στους πελάτες της.

Όπως δηλώνει ο πρόεδρος και ιδρυτής της εταιρείας, κ. Πάνος Παλαιολόγος “η συμφωνία της HotelBrain με έναν θεσμικό επενδυτή διεθνούς εγκυρότητας, επιβεβαιώνει την πεποίθησή μας ότι ο τουρισμός είναι ένας από τους πιο ανεπτυγμένους τομείς της ελληνικής επιχειρηματικότητας και διαθέτει μια τεράστια εξαγώγιμη τεχνογνωσία”.

H HotelBrain αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται περισσότερα από 110 ξενοδοχεία σε περισσότερους από 35 προορισμούς στην Ελλάδα, το Λίβανο, την Κύπρο και την Τουρκία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024