Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυνεχείς διεθνείς διακρίσεις για το Nana Beach Hotel
Διάκριση ξενοδοχείου

Συνεχείς διεθνείς διακρίσεις για το Nana Beach Hotel

Χρυσό Βραβείο Travelife και Πιστοποιητικό Ποιότητας από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ερευνών για Αλλεργίες (ECARF) για το Nana Beach, του Ομίλου Επιχειρήσεων Καράτζη.

Το ξενοδοχείο Nana Beach, του Ομίλου Επιχειρήσεων Καρατζή, εξακολουθεί να λαμβάνει βραβεύσεις και διακρίσεις διεθνούς κύρους ως απόρροια της συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης των υπηρεσιών, υποδομών και εγκαταστάσεων που απολαμβάνει ο τελικός αποδέκτης, ο επισκέπτης.

Για δεύτερη φορά, ύστερα από την αρχική βράβευση που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2011, το Nana Beach ανανέωσε του “Χρυσό Βραβείο” του Οργανισμού Travelife, διάρκειας δύο ετών. Μια ακόμα διάκριση σε παγκόσμιο επίπεδο που έλαβε χώρα ύστερα από επιτόπια επιθεώρηση.

Το Travelife είναι ένας διεθνής οργανισμός πιστοποίησης που ανέπτυξε ένα δίκαιο σύστημα ελέγχου, το οποίο βοηθά τα ξενοδοχεία και τις τουριστικές εγκαταστάσεις να βελτιώσουν τον τρόπο που διαχειρίζονται θέματα κοινωνικής και περιβαλλοντολογικής φύσεως. Οι εγκαταστάσεις που πληρούν τα 99 αυστηρά κριτήρια βιωσιμότητας του Οργανισμού βραβεύονται με Χάλκινο, Ασημένιο ή Χρυσό βραβείο.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο Nana Beach παρέλαβε το Πιστοποιητικό Ποιότητας για προϊόντα και υπηρεσίες φιλικά προς τις αλλεργίες, από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ερευνών για Αλλεργίες (ECARF). Η απονομή έγινε την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013 και το πιστοποιητικό παρέλαβε η κα Αθηνά Καρατζή, αντιπρόεδρος του Ομίλου Επιχειρήσεων Καρατζή.

Το ECARF είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που δραστηριοποιείται από το 2003, με έργο τη μακροπρόθεσμη βελτίωση των συνθηκών ζωής των αλλεργικών ατόμων και του ευρωπαϊκού πληθυσμού στο σύνολό της. Το ίδρυμα εδρεύει στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Charite στο Βερολίνο και διαθέτει παραρτήματα στη Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Δανία, Βρετανία και πρόσφατα στην Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024