Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυνεχίζονται οι διαμαρτυρίες κατά του ιδιοκτήτη του Beverly Hills Hotel Σουλτάνου του Μπρουνέι
Ξενοδοχία και πολιτική

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες κατά του ιδιοκτήτη του Beverly Hills Hotel Σουλτάνου του Μπρουνέι

Θύελλα διαμαρτυριών ξέσπασε στο Λος Άντζελες κατά του Σουλτάνου του Μπρουνέι, Hassanal Bolkiah, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Beverly Hills Hotel για την επιβολή του νόμου Σαρία στη χώρα.

Το μποϊκοτάζ κα οι διαμαρτυρίες κατά του Σουλτάνου του Μπρουνέι, Hassanal Bolkiah, έξω από το ξενοδοχείο Beverly Hills Hotel ιδιοκτησίας του που βρίσκεται στο Λος Άντζελες κλιμακώνονται με τη συμμετοχή του Beverly Hills City Council, του δημάρχου του Λος Άντζελες κ. Eric Garcetti, και διασημοτήτων συμπεριλαμβανομένων των Jay Leno and Ellen DeGeneres.

Οι διαμαρτυρίες γίνονται γιατί πρόσφατα ο Σουλτάνος Hassanal Bolkiah, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της γής, επέβαλε το νόμο της Σαρίας στο κράτος του, που περιλαμβάνει πολύ σκληρές ποινές με λιθοβολισμούς και μαστιγώματα στους ομοφυλόφιλους και σε εκείνους που κατηγορούνται για μοιχεία. Όπως δήλωσε στο Associated Press “η απόφαση για την εφαρμογή της Σαρία (ποινικού κώδικα) δεν είναι για διασκέδαση, αλλά είναι για υπακοή στην εντολή του Αλλάχ όπως γράφτηκε στο Κοράνι”.  

Το μποϊκοτάζ που έχει επιβάλει ουσιαστικά όλη η πόλη του Λος Άντζελες επεκτείνεται και στο ξενοδοχείο Hotel Bel Air, που ανήκει στην Dorchester Collection of Hotels ιδιοκτησίας της Brunei Investment Agency, που είναι τμήμα του Υπουργείου Οικονομικών του Μπρουνέι.

Ο κ. Christopher Cowdray, διευθύνων σύμβουλος της Dorchester Collection, δήλωσε ότι η εταιρεία αναγνωρίζει τις ανησυχίες του κοινού, αλλά δεν πιστεύει ότι το μποϊκοτάζ θα πρέπει να απευθύνονται στα ξενοδοχεία ή τους εργαζομένους τους. “Δε θα συζητήσουμε καμία ακύρωση των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί στις εγκαταστάσεις μας”, τόνισε. Τα δύο ξενοδοχεία απασχολούν περίπου 875 εργαζόμενους. Μεταξύ των εκδηλώσεων που θα ακυρωθούν είναι η καθιερωμένη εκδήλωση που γίνεται εδώ και πολλά χρόνια στο ξενοδοχείο Bererly Hills της Motion Picture & Television Fund που γίνεται μια μέρα πριν από το μεγάλο πάρτυ των βραβείων Oscar. Επίσης, ο Richard Branson ανακοίνωσε ότι η Virgin Group και οι 50.000 υπάλληλοί της δε θα ξαναμείνουν ποτέ στο ξενοδοχείο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024