Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυνεργασία της Domotel με τα 'Καθαρά Χέρια'
Ξενοδοχεία

Συνεργασία της Domotel με τα 'Καθαρά Χέρια'

Στα πλαίσια των ενεργειών Πράσινης Πρωτοβουλίας της εταιρείας Domotel, στη συνεργασία της με την Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία 'Καθαρά Χέρια' συμμετέχουν και τα επτά ξενοδοχεία της αλυσίδας.

Η αλυσίδα boutique και lifestyle ξενοδοχείων Domotel ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία “Καθαρά Χέρια”, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την ταυτόχρονη στήριξη των κοινωνικά και οικονομικά ευπαθών ομάδων.

Στα πλαίσια των ενεργειών Πράσινης Πρωτοβουλίας της εταιρείας Domotel, στην ενέργεια συμμετέχουν τα επτά ξενοδοχεία της αλυσίδας: Domotel Les Lazaristes στη Θεσσαλονίκη, Domotel Xenia Volos στο Βόλο, Domotel Xenia Portaria στο Πήλιο, Domotel Agios Nikolaos στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, Domotel Neve στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο (Καϊμάκτσαλάν), Domotel Arni στην Καρδίτσα και Domotel Mantania στην ευρύτερη περιοχή των Μετεώρων.

Τα “Καθαρά Χέρια” είναι η πρώτη οργάνωση υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος αυτού του είδους, στην Ελλάδα. Αναλαμβάνει να συλλέξει τα υπολείμματα σαπουνιού με κάθε πρόσφορο και νόμιμο τρόπο από τα ξενοδοχεία και έπειτα από ανακύκλωση και απολύμανση να τα μετατρέψει σε νέα σαπούνια ώστε να προωθηθούν σε  φτωχές οικογένειες, σχολεία, γηροκομεία, κοινωνικά παντοπωλεία, πρόσφυγες, σε θύματα φυσικών καταστροφών, άστεγες οικογένειες σε μητέρες και παιδιά που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας στην Ελλάδα καθώς επίσης και σε όλο τον κόσμο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024