Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυνεργασία των ξενοδοχείων Χανδρή με τον ΟΤΕ TV
Ξενοδοχεία

Συνεργασία των ξενοδοχείων Χανδρή με τον ΟΤΕ TV

Στο πλαίσιο της συμφωνίας του ΟΤΕ TV με τον Όμιλο των ξενοδοχείων Χανδρή, θα προβάλλονται, μεταξύ άλλων, κανάλια lifestyle, ντοκιμαντέρ, ειδησεογραφικά, καθώς και παιδικά κανάλια.

Την τηλεοπτική εμπειρία των καναλιών του ΟΤΕ TV μπορούν να απολαμβάνουν πλέον οι επισκέπτες των ξενοδοχείων Metropolitan στην Αθήνα, ΤΗΕ ΜΕΤ στη Θεσσαλονίκη και Chios Chandris στη Χίο, στο πλαίσιο της συμφωνίας του OTE TV με τον Όμιλο των ξενοδοχείων Χανδρή.

Μέσα από τα 9 αθλητικά κανάλια OTE SPORT του OTE TV, αλλά και το αφιερωμένο στο κόσμο της αυτοκίνησης, κανάλι Motorvision, όλα σε υψηλή ευκρίνεια, οι πελάτες των ξενοδοχείων Χανδρή μπορούν, κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, να παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες των δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, UEFA Champions League και UEFA Europa League, και σε αποκλειστικότητα τα σημαντικότερα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ποδοσφαίρου (Αγγλικό, Γερμανικό, Ιταλικό, Ισπανικό), σπουδαίες ελληνικές διοργανώσεις (Football League ΟΠΑΠ), αγώνες του NBA, τις εντός έδρας αναμετρήσεις των ΚΑΕ ΑΕΚ και Ολυμπιακός για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ, τους εντός έδρας αγώνες της ΚΑΕ ΑΕΚ για το Eurocup, σημαντικά τουρνουά τένις (ATP World Tour Finals, ATP Tour Masters 1000) και πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού (Formula 1, MotoGP, WRC, κ.ά.).  

Στο πλαίσιο της συμφωνίας του ΟΤΕ TV με τον Όμιλο των ξενοδοχείων Χανδρή, θα προβάλλονται επίσης κανάλια lifestyle, ντοκιμαντέρ (National Geographic channel, Travel Channel), ειδησεογραφικά (Euronews, Deutsche Welle), καθώς και παιδικά κανάλια, όπως το Nickelodeon και το Disney Junior.

O Όμιλος των ξενοδοχείων Χανδρή, εκτός από τα ξενοδοχεία Metropolitan στην Αθήνα, ΤΗΕ ΜΕΤ στη Θεσσαλονίκη και Chios Chandris στη Χίο, διαθέτει επίσης τα ξενοδοχεία Corfu Chandris Hotel & Villas και Dassia Chandris Hotel & Spa στην Κέρκυρα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024