Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυνεργασία του Metropolitan με τα 'Καθαρά Χέρια'
Ξενοδοχεία

Συνεργασία του Metropolitan με τα 'Καθαρά Χέρια'

Το ξενοδοχείο Metropolitan του Ομίλου Χανδρή, είναι το πρώτο ξενοδοχείο στο Νομό Αττικής που ανακοινώνει τη συνεργασία του με τη διεθνή μη κερδοσκοπική εταιρεία 'Καθαρά Χέρια'.

Aντικείμενο της διεθνούς μη κερδοσκοπικής εταιρείας “Καθαρά Χέρια” είναι η με κάθε πρόσφορο και νόμιμο τρόπο συλλογή υπολειμμάτων σαπουνιού και έπειτα από ανακύκλωση και απολύμανση, η μετατροπή τους σε νέα σαπούνια και προώθησή τους σε φτωχές οικογένειες, σε σχολεία, σε γηροκομεία, κοινωνικά παντοπωλεία, καθώς και σε φτωχά κράτη, εκτός Ελλάδος. Το ξενοδοχείο Metropolitan του Ομίλου Χανδρή, είναι το πρώτο ξενοδοχείο στο Νομό Αττικής που ανακοινώνει τη συνεργασία του με την “Καθαρά Χέρια”.

Όσο εύκολο, απλό και μικρής σημασίας ακούγεται για κάποιους το πλύσιμο των χεριών, οι ειδικοί το θεωρούν συνήθεια ζωτικής σημασίας. Επειδή τα χέρια λειτουργούν ως φορείς που μεταφέρουν παθογόνους παράγοντες της νόσου από άνθρωπο σε άνθρωπο, είτε μέσω της άμεσης επαφής ή έμμεσα μέσω επαφής με επιφάνειες, όταν δεν πλένονται με σαπούνι, μπορεί να μεταφέρουν βακτηρίδια, ιούς και παράσιτα εν αγνοία μας. Για την ακρίβεια, γιατροί αναφέρουν με στατιστικά στοιχεία ότι, το πλύσιμο των χεριών με σαπούνι μπορεί να μειώσει τους θανάτους από διάρροια κατά σχεδόν 50% και τους θανάτους από οξείες λοιμώξεις του αναπνευστικού κατά 25%.

Τα “Καθαρά Χέρια” είναι η πρώτη οργάνωση αυτού του είδους στην Ελλάδα. Στην Αμερική υλοποιείται το πρόγραμμα με μεγάλη ανταπόκριση εδώ και τρία χρόνια, καθώς επίσης και στην Κίνα.

“Το Metropolitan Hotel είναι υπερήφανο που συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια και ελπίζουμε τα ‘Καθαρά Χέρια’ να αποκτήσουν ακόμη περισσότερους υποστηρικτές ώστε να συνεχίσουν το έργο τους”, αναάφερει η διεύθυνη του ξενοδοχείου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024