Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαTÜV HELLAS: Πιστοποίηση Ποιότητας για τα προϊόντα Navarino Icons
Γαστρονομία - τροφοδοσία

TÜV HELLAS: Πιστοποίηση Ποιότητας για τα προϊόντα Navarino Icons

Η πιστοποίηση των Navarino Icons αφορά στην Αποθήκευση και την Εμπορία Τυποποιημένων Τροφίμων και εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων.

Ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV Hellas, μέλος του TÜV Nord Group, πιστοποίησε την εταιρεία Navarino Icons με βάση το πρότυπο ISO 22000:2005, για την εφαρμογή συστήματος διαχείρισης τροφίμων. Η πιστοποίηση από την TÜV Hellas επιβεβαιώνει στην πράξη την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, ενώ εξασφαλίζει τη διεθνή αναγνώρισή τους με την αποδεδειγμένη λειτουργία της εταιρείας με βάση τα διεθνή πρότυπα.

Η πιστοποίηση των Navarino Icons αφορά στην Αποθήκευση και την Εμπορία Τυποποιημένων Τροφίμων και εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων. Επιπρόσθετα, με την εφαρμογή του προτύπου η εταιρεία επιβεβαιώνει την εναρμόνισή της με διεθνώς αποδεκτές πρακτικές χειρισμού των τροφίμων, μειώνει τις αστοχίες εντοπίζοντας εσφαλμένες πρακτικές, αναπτύσσει το αίσθημα ασφάλειας των καταναλωτών για τα προϊόντα της ενώ τέλος εξασφαλίζει τη συνεχή βελτίωσή της.

Τα Navarino Icons δημιουργήθηκαν από την Costa Navarino και αποτελούν μια σειρά προϊόντων από τη Μεσσηνία και ευρύτερα από την Πελοπόννησο, εμπνευσμένα από τις πλούσιες παραδόσεις και την ιστορία της περιοχής. Όλα τα προϊόντα δημιουργούνται σε μικρές ποσότητες σε συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς και αγγειοπλάστες, με αυστηρό ποιοτικό έλεγχο σε κάθε στάδιο της παραγωγής. O στόχος είναι μέσω αυτών των προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, να έρθει σε επαφή το κοινό με τη γαστρονομική κληρονομιά και τον πολιτισμό  της Πελοποννήσου. Τα Navarino Icons διατίθενται εκτός της Costa Navarino, σε επιλεγμένα σημεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό: Harrods (Λονδίνο), Julius Meinl am Graben (Βιέννη),  Dean & Deluca (HΠΑ, Σιγκαπούρη και ανά τον κόσμο), Hellenic Duty Free Shops, attica (Golden Hall & City Link), Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, M Shop στο Μέγαρο Μουσικής, Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης, Cellar&Bottega (Κύπρος), ενώ πρόσφατα η πώλησή τους επεκτάθηκε και στο διάσημο Μουσείο Getty (Λος Άντζελες) όπου για πρώτη φορά φιλοξενούνται τρόφιμα, στα γκουρμέ καταστήματα Draeger’s Market (Βόρεια Καλιφόρνια), CitySuper (Χονγκ Κονγκ) αλλά και στο Wynn Las Vegas and Encore Hotel (από τα μεγαλύτερα και πιο πολυτελή resorts στο Λας Βέγκας) στις ΗΠΑ.

Η TÜV Hellas είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του TÜV Nord Group. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Έχει καθιερωθεί στον τομέα των υπηρεσιών πιστοποίησης σε όλη την αλυσίδα τροφίμων έχοντας διενεργήσει περισσότερες από 1.000 πιστοποιήσεις σε εταιρείες παραγωγής, μεταποίησης, τυποποίησης και εμπορίας. Οι επιθεωρήσεις και πιστοποιήσεις πραγματοποιούνται από έμπειρο προσωπικό με τεκμηριωμένη επάρκεια σε ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων όπως χημικούς, κτηνίατρους, γεωπόνους, τεχνολόγους τροφίμων, βιολόγους, παρέχοντας υπηρεσίες που προσδίδουν πραγματική προστιθέμενη αξία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024