Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤα Choice Hotels έρχονται στην Ελλάδα
Ξενοδοχία

Τα Choice Hotels έρχονται στην Ελλάδα

Το πρώτο ξενοδοχείο της Choice Hotels International εκτιμάται ότι πρόκειται να ανοίξει στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2017. Τέσσερις επιπλέον μονάδες θα ανοίξουν στην ελληνική ηπειρωτική χώρα και τα νησιά με τα σήματα Comfort, Quality και Clarion.

Ο όμιλος Choice Hotels International, Inc. ανακοίνωσε ότι έχει ήδη υπογράψει συμφωνία με την εταιρεία διαχείρισης και ανάπτυξης φιλοξενίας GVK Enterprises, για να παρουσιάσουν και να δημιουργήσουν ένα νέο χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων στην Ελλάδα.

Η Choice προβλέπει ότι η πρώτη της μονάδα, στο πλαίσιο της συμφωνίας, θα ξεκινήσει τη λειτουργία της έως το καλοκαίρι του 2017, υπό το εμπορικό σήμα Comfort στην Αθήνα. Τέσσερις επιπλέον μονάδες θα ανοίξουν στην ελληνική ηπειρωτική χώρα και τα νησιά με τα σήματα Comfort, Quality και Clarion.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επεκτείνουμε το ευρωπαϊκό μας χαρτοφυλάκιο στην Ελλάδα, ένα σημαντικό ταξιδιωτικό και τουριστικό προορισμό, που έχει δείξει σημάδια ισχυρής ανάκαμψης και θετικές προβλέψεις”, δήλωσε ο Mark Pearce, ανώτερος αντιπρόεδρος των Choice Hotels. “Ο όμιλος θέλει να στηρίξει και να συμμετάσχει σε αυτήν την ανάκαμψη και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη ότι τα προϊόντα μας θα ευδοκιμήσουν σε μια τέτοια δυναμική αγορά”.

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα συνεργαστούμε με την Choice Hotels και θα φέρουμε τα εμπορικά σήματα Comfort, Quality και Clarion στην ελληνική πρωτεύουσα και τα νησιά. Ανυπομονούμε να βοηθήσουμε τον Όμιλο Choice να αναπτύξει ένα χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων που θα απευθύνεται προς τους διεθνείς ταξιδιώτες που επισκέπτονται την Ελλάδα είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που μπορούμε να φέρουμε τα Choice Hotels σε μια χώρα με τόσο μεγάλη ιστορία και πολιτισμό. H Ελλάδα υπήρξε πάντα ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς και ανυπομονούμε να μοιραστούμε το φαγητό, τη φιλοξενία και τις παραλίες της με τον υπόλοιπο κόσμο, μέσα από τα εκατομμύρια των επισκεπτών της οικογένειας του ομίλου”, δήλωσε ο George Kontos, πρόεδρος της GVK Enterprises.

Τη συμφωνία αυτή θα ακολουθήσουν και πολλές άλλες επεκτάσεις του χαρτοφυλακίου του Ομίλου Choice στην περιοχή Ευρώπης, Μ. Ανατολης & Αφρικής, οι οποίες και έχουν ανακοινωθεί ήδη μέσα στο 2016. Τον περασμένο Απρίλιο, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμφωνία για να παραδώσει περίπου 25 ξενοδοχεία και 8.000 δωμάτια στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σαουδική Αραβία μέχρι το 2021. Άλλες συμφωνίες περιλαμβάνουν την ίδρυση ξενοδοχείων στο Βέλγιο και το co-branding 19 ακινήτων στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ουγγαρία με τα σήματα Comfort και Quality. Τέλος, ο Όμιλος Choice ξεκίνησε πρόσφατα το “upscale” εμπορικό του σήμα Ascend Hotel Collection στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία, με την Τουρκία να ακολουθεί το 2017.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024