Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤα επιχειρηματικά βραβεία Greek Hospitality Awards 2016 στις 21 Απριλίου 2016
Ξενοδοχία

Τα επιχειρηματικά βραβεία Greek Hospitality Awards 2016 στις 21 Απριλίου 2016

Οι νέες κατηγορίες βράβευσης που καθιερώνονται φέτος είναι οι ακόλουθες: Best Green Hotel, Best Green Resort, Best Medical Friendly Hotel & Resort, Best Accessibility Hotel & Resort, Best Hotel Supplier, Best Hotel Amenities Supplier, Best Hotel Technology Supplier, Best Hotel Developer, Best Tour Operator, Best Specialist Tour Operator, Best Online Tour Operator και Best Villas & Holiday Homes.

Τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της χώρας, που υπερέχουν και διακρίνονται για την κορυφαία ποιότητα των υπηρεσιών τους επιβραβεύουν και προβάλλουν, εντός Ελλάδας και στο εξωτερικό, τα επιχειρηματικά βραβεία Greek Hospitality Awards 2016, που θα απονεμηθούν σε επίσημο δείπνο στην Αθήνα, στις 21 Απριλίου.

Πέραν του εμπλουτισμού των κατηγοριών βράβευσης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων με δώδεκα νέες κατηγορίες, υιοθετείται και η διαδικασία προώθησης των βραβείων σε αγορές εξωτερικού, με διεθνείς συνεργασίες, όπως με τις Ενώσεις Τουριστικών Γραφείων Βρετανίας και Γερμανίας, καθώς και τον Σύνδεσμο Tour Operators της Ρωσίας.

Οι νέες κατηγορίες βράβευσης που καθιερώνονται φέτος είναι οι ακόλουθες: Best Green Hotel, Best Green Resort, Best Medical Friendly Hotel & Resort, Best Accessibility Hotel & Resort, Best Hotel Supplier, Best Hotel Amenities Supplier, Best Hotel Technology Supplier, Best Hotel Developer, Best Tour Operator, Best Specialist Tour Operator, Best Online Tour Operator και Best Villas & Holiday Homes.

Στα Greek Hospitality Awards 2016 αυξάνονται τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης κατά 12 άτομα, με προσωπικότητες προερχόμενες από τον ακαδημαϊκό και τον επιχειρηματικό χώρο, καθώς και από το χώρο των ΜΜΕ, ενώ για πρώτη φορά στην ανάδειξη των νικητών θα μετέχει με την ψήφο του και το κοινό.

Στην τελική αξιολόγηση υποψηφιοτήτων λαμβάνεται υπόψη ο επιμερισμός της βαθμολογίας από τους ανεξάρτητους κριτές και το κοινό, προκειμένου να διασφαλιστεί η αντιπροσωπευτικότητα και η αξιοπιστία της ψηφοφορίας.

Στις 6 διαφορετικές κατηγορίες, οι νικητές θα αναδειχθούν μέσω διαδικασίας ψηφοφορίας, στην οποία συμμετέχουν η Επιτροπή Αξιολόγησης και το κοινό. Οι τελικοί βραβευθέντες θα αναδειχθούν με στάθμιση των ψήφων, με ποσοστό βαρύτητας 60-40% της ψηφοφορίας της Επιτροπής και του κοινού, αντίστοιχα.

Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων από την Επιτροπή και το κοινό θα στηριχθεί στα στοιχεία που υποβάλλουν οι επιχειρήσεις στην online αίτηση υποψηφιότητας, που θα αναρτηθεί τις προσεχείς ημέρες στην ιστοσελίδα των Greek Hospitality Awards 2016.

Διοργανωτής των Greek Hospitality Awards και του Greek Hospitality Forum είναι η εταιρεία Εthos Events, φορέας με μακρά εμπειρία στη δημιουργία κορυφαίων εκδηλώσεων παρέμβασης σε διάφορους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, με σπουδαιότερη την ευρέως αναγνωρισμένη ετήσια εκδήλωση “Επιχειρηματικά Βραβεία Χρήμα – Γεώργιος Ουζούνης”.

Το Greek Hospitality Forum 2016 που συμπληρώνει τις εξειδικευμένες εκδηλώσεις της Ethos Media στον τουριστικό χώρο θα διεξαχθεί το προσεχές φθινόπωρο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Εthos Εvents, κ. Κωνσταντίνος Ουζούνης, τονίζει σχετικά: “Τα Greek Hospitality Awards 2016 έχουν ως στόχο την ανάδειξη αλλά και τη διεθνή προώθηση των κορυφαίων επιχειρήσεων φιλοξενίας της χώρας, οι οποίες συμβάλλουν καθοριστικά στην ενίσχυση της ελκυστικότητας του ελληνικού προορισμού. Η προσθήκη νέων κατηγοριών βραβείων ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καιρών, ενώ η προσθήκη νέων μελών υψηλού κύρους στις επιτροπές αξιολόγησης των βραβείων, όπως και η συμμετοχή του κοινού για πρώτη φορά, ενισχύουν περαιτέρω τη διαδικασία ανάδειξης των νικητών”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024