Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤα Grace Hotels υποστηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS μέσω της πρωτοβουλίας ‘Give with Grace’
Ξενοδοχεία

Τα Grace Hotels υποστηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS μέσω της πρωτοβουλίας ‘Give with Grace’

Η πρωτοβουλία 'Give with Grace' υλοποιείται σε όλα τα ξενοδοχεία των Grace Hotels και των Aria Hotels. Παράλληλα, και μέσω ενός ειδικού προγράμματος πρακτικής άσκησης, τα ξενοδοχεία τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα δίνουν την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους των Παιδικών Χωριών SOS να αναπτύξουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες και να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία.

Τα Grace Hotels ανακοινώνουν την πρωτοβουλία “Give with Grace“, μέσω της οποίας υποστηρίζουν το Διεθνή Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό “Παιδικά Χωριά SOS“. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί μέρος των φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων που υλοποιεί το Grace Foundation, το φιλανθρωπικό ίδρυμα των Grace Hotels.

Μέσα από το πρόγραμμα “Give with Grace”, τα Grace Hotels προσφέρουν 1 δολ. (ή το ισοδύναμο ποσό του εθνικού νομίσματος) για κάθε διανυκτέρευση σε οποιoδήποτε ξενοδοχείο τους. Αντίστοιχα, όσοι επισκέπτες επιθυμούν να συνεισφέρουν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, μπορούν να δωρίσουν το ίδιο ποσό για κάθε νύχτα διαμονής σε όλα τα ξενοδοχεία Grace Hotels. Με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της συνεισφοράς τους, τα Grace Hotels έχουν ορίσει συγκεκριμένα γεύματα και ποτά, από τις πωλήσεις των οποίων μέρος των εσόδων θα διατίθεται για το συγκεκριμένο σκοπό. Παράλληλα, διαθέτουν προς πώληση μία σειρά από χειροποίητα βραχιόλια τα οποία έχουν φιλοτεχνηθεί αποκλειστικά για το σκοπό αυτό. Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για την υποστήριξη των Παιδικών Χωριών SOS, που στηρίζουν με το έργο τους παιδιά και νέους. Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από τα ξενοδοχεία Grace Mykonos και Grace Santorini θα διατεθεί στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός “Παιδικά Χωριά SOS” ιδρύθηκε πριν από 66 χρόνια και δραστηριοποιείται σε 134 χώρες, με στόχο την προστασία παιδιών και νέων, οι οποίοι στερούνται μόνιμα ή κινδυνεύουν να στερηθούν την οικογενειακή αγάπη και θαλπωρή, φροντίζοντας παράλληλα για την εκπαίδευση και την υγεία τους. Επίσης, προσφέρει ουσιαστική υποστήριξη σε οικογένειες οι οποίες αδυνατούν να φροντίσουν τα παιδιά τους λόγω εκτάκτων αναγκών, οικονομικών δυσχερειών και άλλων παραγόντων.

Η πρωτοβουλία “Give with Grace” υλοποιείται σε όλα τα ξενοδοχεία των Grace Hotels και των Aria Hotels. Παράλληλα, και μέσω ενός ειδικού προγράμματος πρακτικής άσκησης, τα ξενοδοχεία τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα δίνουν την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους των Παιδικών Χωριών SOS να αναπτύξουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες και να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία.

Η κα Λένα Λιβανίδου, επικεφαλής των Grace Hotels για την περιοχή της Μεσογείου και Αφρικής δήλωσε: “Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς η υποστήριξη ενός τόσο σημαντικού οργανισμού, όπως είναι τα Παιδικά Χωριά SOS, ως μέρος των φιλανθρωπικών μας πρωτοβουλιών στις κοινωνίες όπου δραστηριοποιούμαστε. Ευελπιστούμε οι επισκέπτες μας να συμμετέχουν σε αυτή τη μικρή αλλά ελπιδοφόρα προσπάθειά μας να προσφέρουμε ένα καλύτερο μέλλον σε όλα τα παιδιά του κόσμου που χρειάζονται τη βοήθεια μας”.

Το Ίδρυμα Grace Foundation υποστηρίζει πολλούς φιλανθρωπικούς και ευγενείς σκοπούς σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσω δωρεών που συγκεντρώνει από τα έσοδα των διανυκτερεύσεων και άλλων δραστηριοτήτων των ξενοδοχείων των Grace Hotels. Στο πλαίσιο αυτό, ανακοίνωσε πρόσφατα δωρεά ύψους 1,2 εκατ ευρώ προς δύο σημαντικές ελληνικές φιλανθρωπικές οργανώσεις, το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας που αποτελεί ένα από τα παλαιότερα ιδρύματα παιδικής μέριμνας στην Ελλάδα και το Ινστιτούτο Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής, Prolepsis.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024